Görüş Bildir
Haberler
Instagram Hesabından Açıkladı! Sözleşme...

Instagram Hesabından Açıkladı! Sözleşme...

Fatih
26.05.2014 - 21:02

Instagram Hesabından Açıkladı! Sözleşme...

Galatasaray Liv Hospital'in başarılı oyuncusu Furkan Aldemir, Sarı-kırmızılı kulüple 2+1 yıllık yeni sözleşmeye imza attığını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı.

Hakkında uzun süre Fenerbahçe ile ilgili transfer dedikoduları dönen Furkan Aldemir, Galatasaray logosunu paylaştığı resmin yanına şu açıklamayı yaptı:

'Bugun 3 senedir fomasini terlettigim Galatasaray ile 2+1 seklinde yeni bi sozlesme imzaladik. 3 sene once Galatasaray'a gelerek kariyerim icin dogru bi adim attigima inandigim gibi bu yeni sozlesmeyi de ayni guven ve inancla imzaladim. Galatasaraydaki kariyerim boyunca hem avrupada hem de ligde cok guzel gunler gecirdim. Kazandigimiz kupalar, basarilar, bunlarin aksine kaybettigimiz mactan sonra hem takim hemde taraftar ile birlikte tekrardan kenetlenmemiz benim icin hem buyuk bi onur hem de guzel bi ani oldu. Takim icindeki arkadaslik, takimdaki staff ile olan uyumumuz ve taraftarin takima olan kalpten bagliligi bu camiayi bende ozel ve farkli kilan en onemli seyler. Bugunle birlikte bu formayi insallah elimden geleni ardima koymadan terletmeye bu camianin basarisi icin savasmaya devam edicem. En basta sakatliksiz belasiz olmak uzere, taraftarimizla birlikte hem basarili sezonalr gecirmeyi hem de bireysel olarak benden kucuk kardeslerime, bu camiaya guzel ve hayirli bi ornek basketbolcu olmayi Allah bana nasip eder... Bu sozlesmenin hem benim hem de Galatasaray icin hayirlara vesile olmasini diliyorum...'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın