Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Alışveriş Dönemi Başlıyor!

Instagram'da Alışveriş Dönemi Başlıyor!

ATKN
02.11.2016 - 10:12 Son Güncelleme: 02.11.2016 - 21:04

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, 'Instagram'a alışveriş geliyor' başlıklı yazısı ile alışveriş etiketleri özelliğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kullanıcılar bundan böyle Instagram üzerindeki paylaşımlarında yer alan ürünleri için satın alma etiketleri ekleyebilecek.

Kullanıcılar bundan böyle Instagram üzerindeki paylaşımlarında yer alan ürünleri için satın alma etiketleri ekleyebilecek.

Bir ürüne ait daha fazla detay sunan bu özellik hesap sahiplerini direkt sepete ekleme sayfasına yönlendirecek. 

Fotoğraftaki ürünü beğenen takipçiler, Instagram’a eklenen alışveriş özelliğiyle satın alma sayfasına hızlıca ve kolayca ulaşabilecek.

Kullanıcıları uygulamadan çıkış yapmadan satın almaya yönlendiren bu özellik, şu anda sadece Amerika’da ve belli bir kullanıcı grubuna sunulmuş durumda.

LOG'un haberine göre test çalışmaları süren alışveriş etiketleri özelliğinin ilerleyen aylarda daha çok kullanıcıya ulaşması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
47
21
10
10
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Bi orası kalmıştı, insanlara bu '' herşeye sahip olmalıymış'' fikrini empoze eden sistemlerinize lanetler olsun. İhtiyacınız yok almayın!

Özge Çevik

Fotoğraf paylaşma uygulamasıydı, insanların "benim yaşamım en güzeli" fikrini satmaya çalıştığı bir şeye dönüştü. Şimdi de alışveriş? Cidden saçma

KdR

whatsapp numarası olmazsa güvenip almam.. en azından mal kötü geldiğinde veya gelmediğinde ana avrat sövecek bi imkan yaratması lazım satıcının.olmaz abi