Görüş Bildir
Haberler
İnsanlığımızı Kaybedeli Çok Olmuş! Muğla'da Karaya Vuran Caretta Caretta’nın Yüzgecini Kestiler

İnsanlığımızı Kaybedeli Çok Olmuş! Muğla'da Karaya Vuran Caretta Caretta’nın Yüzgecini Kestiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karaya vuran dev Caretta Caretta’nın bir yüzgecinin kesilerek ölüme terk edildiği ortaya çıktı. Karaya vuran caretta caretta bir süre sonra öldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Yaşar Anter'in haberine göre, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba koyunda yürüyüşe çıkanlar bu sabah saatlerinde Demir Koyu'nda can çekişen bir caretta caretta gördü.

Sağ yüzgeci kesilmiş

Sağ yüzgeci kesilmiş

Ağzından ve bıçakla düzgün biçimde sağ yüzgeci kesildiği belirlenen yaklaşık 70 cm. uzunluğunda 50 kg. civarında ağırlıkta olan caretta carettanın kısa süre sonra öldüğü belirlendi.

'Yürüyüş yaparken kıyıya vurmuş halde bulduk'

'Yürüyüş yaparken kıyıya vurmuş halde bulduk'

Sabah saatlerinde yürüyüşe çıkan bir grubun gördüğü ve incelediği caretta carettanın sağ yüzgecinin düzgün biçimde kesildiği belirten evli ve iki çocuk annesi Leyla Demir “Denizciyim burada doğduk büyüdük. Carettalar zaman zaman kıyıya atılan balıkçı ağlarına takılıyorlar, veya ağlardaki balıkları yemek isterken takılabiliyorlar. Bu carettada büyük ihtimalle balıkçıların ağlarına takıldı ve insanlıktan nasibini almayan biri yüzgecini keserek ağlardan koparıp hayvanı ölüme terk etti, sabah yürüyüş yaparken kıyıya vurmuş halde bulduk, ilgili makamlara bilgi verdik, buna benzer olaylar bölgede çok arttı, doğal yaşama olan saldırıların artması üzücü mutlaka önlem alınmalı” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
79
34
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Türkiye'de son 70 yıldır hiçbir siyasetçinin umursamadığı çok ciddi bir problemimiz var: Gettolaşma. Yoğun iç göç dalgalarıyla oluşan gettolar resmen bir "kr... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ya düşünüp düşünüp kafayı yeme noktasına geliyorum: Bu ülkenin geleceğini umursayan bir tane namuslu insan evladı yok mu? Kimse kafasını bugünden kaldırıp da... Devamını Gör

tahsin tepek

Lütfen bunu yapan şahsın adresi buluna ve sakat bırakılana kadar odunla dövüle.

Banu Birsin

Bu ülkedeki yobazlardan nefret ediyorum artık onu da böyle öldürsünler inşallah