Görüş Bildir
Haberler
İnsanlardan Ne Kadar Nefret Ediyorsun?

etiket İnsanlardan Ne Kadar Nefret Ediyorsun?

Palpatine
14.12.2015 - 16:59

Şu evrende insanlar kadar iğrenç varlık yok, alayı nefret sebebi. Peki senin nefretin hangi derecede? Cevabı testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdan nefret ettiğin/gıcık olduğun/iğrendiğin şeyleri işaretle!

Aşağıdan nefret ettiğin/gıcık olduğun/iğrendiğin şeyleri işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanları seviyorsun!

İnsanları seviyorsun!

Sen insanlardan kesinlikle nefret etmiyorsun; hatta onları seviyorsun bile diyebiliriz. Yaşama, sosyal hayata muhteşem bir biçimde uyum sağlamışsın; şikayetin senin sözlüğünde yeri yok asla. Kalabalıklardan hoşlanıyor, hatta etrafta bol insan varsa daha da enerjik hale geliyorsun. Hadi uç sosyal kelebek :)

İnsanlara olan nefretini bastırıyorsun!

İnsanlara olan nefretini bastırıyorsun!

Sen bir yönünle insanlardan nefret ediyorsun. Ama sosyal bir dünyada yaşıyoruz ve insanlardan kaçamayacağının da farkındasın. Bu yüzden nefretini sürekli bastırıyorsun. Ama BAZEN. Bazen de bu nefret su yüzüne çıkıyor, çünkü insanlar seni darlamakta sınır tanımıyor. Onları idare ediyorsun kısaca işte. Suratına zorlama bir gülücük kondurmaktan, suratına kramplar girse de, tahammül ediyorsun yine de. Sabrına hayranız :)

İnsanlardan gerçekten nefret ediyorsun!

Sen insanlardan nefret ediyorsun. Burası tartışmasız. Ancak yine de içinde insanlık adına küçük bir umut ışığı var. Her ne kadar tünelin ucundaki ışık görünmese de, bir tünel varsa sonunda da mutlaka ışık vardır fikriyle, insanlara karşı güvenini ısrarla sürdürüyorsun. Ancak bu umudun, o pis, saygısız, hain insanlarla alakası yok. Senin büyüklüğünle alakalı bu umut!

İnsanlara nefretin Everest'i aşar!

İnsanlara nefretin Everest'i aşar!

Ooo, sen cidden ama cidden insanlardan nefret etmede sınır tanımayanlardansın. İnsanları gördüğün zaman tüylerin diken diken oluyor, midene kramplar giriyor, bunu geçirmek için bir kasa maden suyu içiyorsun; ama nafile. Düşünmedin değil, onları sevmeyi düşündün; ama bunun için bir kırıntı dahi bulamadın; hatta tersine saygısızlıklara, hainliklere devam ettiler. Yani senin için en büyük küfürdür: 'Azıcık İnsan Olun!' sözü...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
890
397
151
78
74
63
8