Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Nasıl Bir İlk İzlenim Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Nasıl Bir İlk İzlenim Bırakıyorsun?

Ayşe Korkmaz
09.05.2016 - 13:43

İlk defa tanıştığın insanların senin hakkında ne düşündüklerini hep çok merak etmişsindir, işte şimdi sıra bunun cevabını bulmakta!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, ilk defa tanıştığın insanlara karşı nasıl davranırsın?

2. Seni böyle bi mekanda uzaktan kesiyor olsak, ne yaparken yakalardık?

3. Peki en sık kullandığın sosyal medya hesabı hangisi?

4. Biraz daha detaylandıralım hadi! Tarzını nasıl tanımlarsın?

5. Yaz da gelmeye yakınken söyle bakalım, tatile çıkmadan ne yapacağına nasıl karar verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşün ve de dürüstçe söyle bakalım, insanların seni nasıl görmelerini istiyorsun?

7. İnsanlar senin fikirlerine katılmadıklarında nasıl tepki verirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. İyi niyetin, saf kalbin!

Sana yeterince yakın olmayan insanlar biraz saf olduğunu düşünebilirler. Ama sen ilk başta ne kadar zeki ve de kurnaz olduğunu karşındakine yansıtmak istemezsin, gizlice insanları tartar ve ona göre davranmaya çalışırsın. Bu yüzden bazı şeyleri anlamıyormuşsun gibi görünse de aslında müthiş bir derinliğin olduğunu söyleyebiliriz. İlk izlenimindeki o saf insanın sonralarda nasıl bir zeka pırıltısına dönüştüğünü herkese gösterebilirsin!

9. Ortamın cool insanı, soğuk nevale!

Sen insanların seni sevip sevmediklerini hiç ama hiç umursamıyorsun. Çünkü eğer seni hayatlarına sokmak istemezlerse biliyorsun ki bu, onların kaybı olur. O yüzden sen ilk defa tanıştığın insanlarla hep rahat ve olduğun gibi davranıyorsun. Kendini sevdirmek gibi bir çabaya asla girmiyorsun. Senin sıcacık ve de iyi kalbini sadece hak eden ve sana yakın olan insanlar bilmeli, bir başkası değil!

10. Kontrol manyağı, iş bitirici tam bir atom karınca!

10. Kontrol manyağı, iş bitirici tam bir atom karınca!

Senin bir kere yeni insanlarla tanışman bile belli bir organize içinde gelişmeli, öncesinde kimin orada olacağını bilirsin. Nereye gidileceğini önceden ayarlarsın ve hiçbir zaman da planın dışına çıkmazsın. Bu da karşındakileri biraz geriyor olsa da aslında sonradan fark edecekler ki senin gibi birisinin hayatlarında olması, onların da hayatını oldukça rahatlatan bir şey! Çünkü herkesin yerine düşünecek bir beynin var!

11. Bütün tabuları yıkan, eşsiz!

Senin kesinlikle herkesten farklı bir tarzın ve duruşun var bu yüzden de ilk defa seninle tanışan biri için gerçek bir sürpriz olduğunu söyleyebiliriz. Herkes birileriyle tanışır falan ama senin gibi birisiyle tanışmak gerçekten farklı bir deneyim olacaktır! Herkesten farklı biraz çılgınca olan fikirlerin, cümlelerin ilk başta garipsense de çoğu zaman saygı görür. Çünkü sen özentiliğinden değil, içinden geldiğinden dolayı farklı olan, samimi birisin!

12. Çözülemeyen bir gizem!

İlk bakışta seni anlayabilmek yürek ister. Ne hissettiğini,ne düşündüğünü kestirmek imkansız gibi bir şey bu yüzden çoğu zaman insanlar senin tanıştıklarında biraz çekiniyorlar diyebiliriz. Ama bu mesafeye rağmen öyle bi izlenim bırakıyorsun ki insanlar senin hakkında daha çok şey öğrenmek, seni tanımak için çıldırıyorlar resmen! Ve gerçekten kendini açmaya başladığında beklediklerine değeceğine eminiz!

13. Sen tam kafana göre!

İnsanlar seninle ilk tanıştıklarında fark ettikleri şey ne kadar rahat ve de geniş bir insan olduğun oluyor. Sen öyle karşındaki insanı gerecek, onu saçma sapan şekilde ölçüp tartacak biri değilsin çünkü. İçinden geldiği gibi davranıyorsun her zaman. Asla ortamın ilgi odağı olmak gibi bir çaban olmaz mesela, ama kendin olman zaten yeterince sevilmene ve kabullenilmene yardımcı oluyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
957
296
122
108
29
27
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Sen tam kafana göre! İnsanlar seninle ilk tanıştıklarında fark ettikleri şey ne kadar rahat ve de geniş bir insan olduğun oluyor. Sen öyle karşındaki insa... Devamını Gör

Pınar Bor

Kontrol manyağı, iş bitirici tam bir atom karınca! Senin bir kere yeni insanlarla tanışman bile belli bir organize içinde gelişmeli, öncesinde kimin orada ol... Devamını Gör

nezih_dolmaci

"Peki en sık kullandığın sosyal medya hesabı hangisi?" sorusunda twitter yok.... ayıp.. günah.... reddediyorum !!!