Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Yemek Gibi Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Yemek Gibi Tat Bırakıyorsun?

Bu sefer de insanlarda hangi yemek gibi tat bıraktığını söylüyoruz. Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi mevsimde doğdun?

2. Şimdi de bize en sevdiğin sosu söyle.

3. Şu anda hangi tatlıyı yemek istersin?

4. Sihirli bir yemek pişirecek olsan bu yemeğin rengi ne olurdu?

5. Hangisinin filmi olsa izlenir, kitabı yazılsa okunur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Havalar epeyce sıcak. Dondurman nasıl olsun?

7. Esnaf olsan hangisi olurdun?

8. Son olarak şu an nerede olmak isterdin?

Kebap!

Kebap!

Sen insanlarda kebap gibi tat bırakıyorsun. Baharatlı, değişik, dışarıya karşı epeyce egzotik üstelik de asla ama asla vazgeçilemeyen birisin. Her daim akıllara ilk gelen sensin. Aynı zamanda da içtensin, samimisin. İnsan her zaman çevresinde senin gibi birini arıyor. Bu kesinlikle sıradan biri olduğun anlamına gelmiyor. Aksine oldukça gözde bir insan olduğunu gösteriyor.

Dolma!

Dolma!

Sen insanlarda dolma gibi bir tat bırakıyorsun. Sen tam anlamıyla mükemmel bir arkadaşsın. Birinin derdi oldu mu ilk başta sana geliyor anlatmaya. Dert küpü gibisin maşallah. Ama insanların dertlerini dinleyip onları rahatlatmayı da çok seviyorsun. Kendi derdini de kimseye anlatamıyor hep içine atıyorsun. Yapma böyle, içine atma, patlarsın.

Köri Soslu Tavuk!

Köri Soslu Tavuk!

Sen insanlarda köri soslu tavuk gibi tat bırakıyorsun. Seni seven çok seviyor. Bir insan bir kere seni anlamaya çalışıp dinlediği zaman ne sen onu bırakabiliyorsun ne o seni. Senden hoşlanmayan yok mu? Tabii ki var ama asla kimse senden nefret etmiyor. Sadece aynı tarz insanlar olmadığınız için samimi olmuyor. Ancak onlar bile kimsenin sana kötü diyemeyeceğini her fırsatta dile getiriyor.

Sulu Köfte!

Sulu Köfte!

Sen insanlarda sulu köfte gibi tat bırakıyorsun. Elinin değdiği her yer şenleniyor sayende. İnsanlar da bunu gördükçe senden vazgeçemez hale geliyorlar. Sanki sihirli güçlerin varmış gibisin. Her sorunun altından kalkıp tatlıya bağlamayı çok iyi başarıyorsun. Yaptığın yardımlar ve verdiğin akıllarla da çevrendeki insanlar asla ama asla seni yanlarından ayırmak istemiyorlar. Sen dostluğun tam tanımısın. İnsanın ne zaman başı sıkışsa seni gibi birini arar.

Rosto!

Rosto!

Sen insanlarda rosto gibi tat bırakıyorsun. Asalet senin göbek adın. Gururundan asla ama asla ödün vermiyorsun. Dedik ya asilsin diye. İşte bu yüzden herkes senin yanında yamacında dolaşabilmek için kendine yer bulmaya çalışıyor. Bir yerden geçtiğin an tüm gözler senin üzerine çevriliyor ve herkes hayran hayran seni izliyor. Eee kolay değil prenslere prenseslere yakışır bir asalet sahibi olmak.

Pizza!

Pizza!

Sen insanlarda pizza gibi tat bırakıyorsun. Her daim yüzü gülen, mutlu olan birisin. Hayatın tüm olumsuz taraflarına cevabını her zaman gülerek veriyorsun. Gerçek bir iyilik meleğisin de diyebiliriz. İnsanları, arkadaşlarını mutlu etmek senin işin. Onlar senin yanında olmaktan keyif alıyorlar. Çünkü onlara huzur ve mutluluk aşılıyorsun. Onları rahatlatıp terapi ediyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
846
386
306
121
43
37
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abigail Dersion

Aslında B*k gibi bir tat bırakıyorum :/

Canan Keskin

kebap gibi tat bırakıyorsun. olsada yesek şalgam yanına bide biber turşusu felan off

Serhat Bildik

azının tadını bilion

Sefa Şahintürk

Dolma.. Hiç de sevmem.

Pasif Kullanıcı

uıyyy bayılırım sarma zeytınyağlı lımonlu *-*