Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Meyve Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Meyve Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

İnsanların üstünde nasıl bir etki bırakıyor, onları hangi meyve gibi etkiliyorsun? Bu ilginç testle bunun cevabını öğreneceksin. ☺

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güzel bir soruyla başlayalım. Gökyüzü hangi renge boyansın isterdin. 🌈

2. Hangi hava seni daha mutlu eder?

3. Sence meyve yemek için en güzel zaman ne zaman?

4. Meyve değil de tatlı yemek istedin. Seçimin ne olurdu?

5. Peki ya, senin en iyi özelliğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen ilişkilerinde kalbini mi yoksa mantığını mı dinlersin?

6. Sen ilişkilerinde kalbini mi yoksa mantığını mı dinlersin?

7. İnsanlarla aran nasıl peki?

8. Canın sıkıldığında sen

9. Evde bir sepet dolusu meyve var diyelim

10. Ve son olarak şu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen şey

10. Ve son olarak şu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen şey
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kivi!

Kivi!

Sen insanların üstünde kivi gibi bir etki bırakıyorsun. Nadir bulunan kivi gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik birisin. Bu özelliğin insanların seni kolayca sevmesine sebep oluyor. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dil sende var. Her şarta uyum sağlayabilecek, her zorluğa göğüs gerebilecek yapın sayesinde insanların bir numaralı dostu olursun.

Şeftali!

Şeftali!

Sen insanların üstünde şeftali gibi bir etki bırakıyorsun. Bazı insanlar şeftaliye nasıl mesafeli bakıyorsa sana da öyle bakanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Şeftali gibi yumuşak ve tatlısın. Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Kiraz!

Kiraz!

Sen insanların üstünde kiraz gibi bir etki bırakıyorsun. Arkadaş ortamının en tatlı en popüler insanı sensin. Bu yüzden sevmeyenlerin var evet ama bu senin suçun değil. Öyle bir etkin var, ki bu hayatına ve çevrene yansıyor. Hareketlisin; hatta insanlar bu hareketliliğini izlerken bile yoruluyor, o derece. Çevrende de buna göre insanlar var ve bu şekilde çok mutlusunuz.

Karpuz!

Karpuz!

Sen insanların üstünde karpuz gibi bir etki bırakıyorsun. Karpuz gibi ferahlatıyorsun; senin yanında 15 dakika takılan hayata yeni baştan başlamış gibi olur. Bunun sebebiyse doğal ve kastırmayan tavırların. Senin ruhun doğanın bir yansıması gibi adeta. Dinginliği, huzuru ve ferahlığı doğadan gelmiş. Herkes senin gibi dingin ve mantıklı olmak için sık sık sana geliyor. Ve bu da seni çevrende örnek bir kişilik yapıyor.

Çilek!

Çilek!

Sen insanların üstünde çilek gibi bir etki bırakıyorsun. Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun.

Üzüm!

Üzüm!

Sen insanların üstünde üzüm gibi bir etki bırakıyorsun.  Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin onlara tıpkı bir üzüm bağı gibi sıkıca sarılırsın. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir adet olmuş. Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Mandalina!

Mandalina!

Sen insanların üstünde mandalina gibi bir etki bırakıyorsun. Mandalina gibi sıcağı seversin ve hep çevrene karşı sıcak bir insan olursun. Enerjik ve pozitif tavrın herkesin taktirini kazanır. Sen çok sempatik, mutlu ve capcanlı bir insansın. Seninle ciddi bir şeyler konuşulmaya çalışılsa hemen dalgaya vurursun işi. Ayrıca arkadaş ortamının en vazgeçilmezi sensin, herkesten geçilir ama senden asla.

Elma!

Elma!

Sen insanların üstünde elma gibi bir etki bırakıyorsun. Çok renkli ve tatlı kişiliğinin yanında, insan kalabalığı içinde kişiliğinle parlayan birisin. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Herkes seninle bu yüzden arkadaş olmak için can atar. Sen ise seçicisindir ama seçtiğini de sonunda kadar bırakmazsın.

Portakal!

Portakal!

Sen insanların üstünde portakal gibi bir etki bırakıyorsun. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor.

Muz!

Muz!

Sen insanların üstünde muz gibi bir etki bırakıyorsun. Daima pozitif ve mutlu olmaya çalışırsın. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1590
730
233
224
77
66
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal yalçın

yaa nerden bildin kirazı çok sevdiğimi slkk şy .s.s. :D

deniz derya

kiraz çıktım bundan sonra hayatım bambaşka olucakkk...

Alparslankıng

Sen insanların üstünde karpuz gibi bir etki bırakıyorsun. Karpuz gibi ferahlatıyorsun; senin yanında 15 dakika takılan hayata yeni baştan başlamış gibi olur.... Devamını Gör