Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Antidepresan Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Antidepresan Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

Borgen
10.11.2016 - 15:04

Antidepresanlar insanı bir takım kimyasal etkilerle daha mutlu ve daha huzurlu kılıp kendini daha iyi hissetmesini sağlayabiliyor. Bazı insanlar ise çevresindekiler üzerinde bu haplara benzer bir etkiye sahip. Varlıkları adeta doğal bir antidepresan ve sakinleştirici etkisi gösteren, insanı mutlu kılıp en olmadık anlarda bile yüzüne bir tebessüm konduran o insanlardansanız testi çözün ve insanlar üzerinde hangi antidepresana benzer bir etkiniz var öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Arkadaş ortamında esprileri ile bilinen bir insan mısın?

2. Peki sır saklamak ile aran nasıldır?

3. Uyandığında etrafındakilere veya okula ya da işyerine gittiğinde oradakilere "Günaydın" der misin?

4. Biraz hafızanı yokla bakalım. Arkadaşların seni en çok ne için arar?

5. Arkadaşlarının aşk hayatlarının detaylarına ne kadar hakimsindir peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu efsane filmlerden birinde rol alma şansın olsaydı hangisini seçerdin?

7. Sence akılda kalıcı ve sana özel bir gülümsemen var mı?

8. Bu yavrucaklardan hangisi senin en sevimli halinle yarışabilir acaba?

9. Son soruya geldik, bunu da cevapla ve sonucu görelim. Etrafında "yakın arkadaşım" diyecebileceğin kaç kişi var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlarda Prozac gibi etki bırakıyorsun!

İnsanlarda Prozac gibi etki bırakıyorsun!

Sen adeta doğal bir antidepresansın. Hem de antidepresanların en meşhur ve etkililerinden. Senin çevrende olan  bir insanın mutlu olmak için ne ilaca ne de başka bir şeye ihtiyacı var. En zor zamanlarda bir anda ortaya çıkan sihirli bir el gibisin adeta. Çevrendekilerin kendilerini iyi hissetmek istediklerinde tek yapmaları gereken seninle biraz vakit geçirmek. Onlar üzerinde bıraktığın etki içten ve kocaman bir gülümseye denk.

İnsanlarda Lustral gibi etki bırakıyorsun!

İnsanlarda Lustral gibi etki bırakıyorsun!

Sen varsan başka şeye ne hacet. Sen doğal bir sakinleştirici gibisin adeta. Senin çevrende olan insan kafaya en çok taktığı şeylere bile 'amaaan boşver' diyebiliyor. Onlar üzerinde bıraktığın pozitif etki hayatı daha toz pembe görmelerini sağlıyor. Sadece varlığın bile bir mutluluk sebebi. Onları dinliyor, anlıyor ve en etkili ilaçların bile yapamayacağı gibi teselli ediyorsun. Resmen zihinlerinin içine girip onlara 'İyi ol' emri veren mucizevi bir varlık gibisin.

İnsanlarda Xanaz gibi etki bırakıyorsun!

İnsanlarda Xanaz gibi etki bırakıyorsun!

Sen depresyondan çok anksiyeteye iyi gelen bir ilaç gibisin. İnsanların endişeleri, evhamları ve çoğu sebepsiz kaygıları senin yanında oldukları zamanlarda minimuma düşüyor. Sanki onları o sıkıntılı ruh halinden alıp sakin sulara bırakan gizemli bir el gibisin. Kendilerini iyi hissetmek istediklerinde ilk akla gelen sen oluyorsun. Seninle vakit geçirenin derdi tasası adeta kuş olup uçuyor. Bazen ses tonun, bazen verdiğin öğütler ama çoğunlukla sadece orada olman bile onlar için bir mutluluk sebebi. Sen güzel bir gün, keyifli bir akşam ya da huzurlu bir uyku için varlığınla güç veren doğal bir ilaç gibisin.

İnsanlarda Cipralex gibi etki bırakıyorsun!

İnsanlarda Cipralex gibi etki bırakıyorsun!

Sen etrafındakilerin adeta sinirlerini alan mucizevi bir ilaç gibisin. Hem de onlara göre yan etkilerin yok denecek kadar az. Kendilerinde hoşlarına gitmeyen yönlerini törpülemelerine yardımcı oluyorsun. Bunu ise sadece ve sadece yanlarında olarak başarıyorsun. Gülümsemen, öğütlerin, sıcaklığın ve hakiki dostluğun onlar üzerinde adeta bir mutluluk hormonu gibi çalışıyor. Bir kere hayatlarına girdin mi seni bırakmaları çok zor. İnsanları mutlu kılarak onlar üzerinde bağımlılık yaratıyorsun.

İnsanlarda Paxil gibi etki bırakıyorsun!

İnsanlarda Paxil gibi etki bırakıyorsun!

Sen her yönüyle insanlara iyi gelen bir doğal ilaç ve hatta bir büyü gibisin. Senin onlara verdiğin destek çevrendekiler üzerinde mutluluk pompalayan bir hormon etkisi yaratıyor. Onlara omuz verdiğinde, büyük bir güvenle sana sırtlarını yasladıklarında adeta imkansızı gerçekleştiriyor ve kısa sürede hayatlarını değiştiriyorsun. Hem de sadece bir sözün, bir gülüşün ve bir kaç kelamınla. Sen insanları hem sakinleştirmek hem de mutlu etmek için yeryüzüne gönderilmiş gibisin. İnsanlar seninle vakit geçirdiklerinde adet hafiflemiş oluyorlar ve gözlerinin içi gülmeye başlıyor. Senin varlığını bilmek bile her derdi aşılabilir kılıyor.

Bıraktığın etkinin antidepresanlarla alakası yok!

Bıraktığın etkinin antidepresanlarla alakası yok!

Maalesef insanlar üzerinde bıraktığın etki pek de o mutluluk veren küçük haplara benzemiyor. Tamam onları olduklarından daha kötü yapmıyorsun ama sihirli bir değnek değmişcesine bir anda hayatlarını değiştirdiğin de söylenemez. Çevrendekilere sadece varlığınla iyi geldiğin ve ruh hallerini bir anda tamamen değiştirdiğini iddia edemeyeceğiz. Sen daha çok rasyonelliği temsil ediyorsun. Senin için durum neyse o! Kimseye mavi boncuklar dağıtacak, inanmadığın halde onları mutlu hissettirecek yalanlara başvuracak, üzülmesinler diye gerçeklerden cayacak biri değilsin. O yüzden de antidepresanlar gibi bir bakıma sahte bir iyi olma hali yerine gerçekleri surata çarpıp, onlarla yüzleşip alt etmelerini öğütleyecek birisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
821
283
258
107
26
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?