Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üzerinde Hangi Tatlı Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlar Üzerinde Hangi Tatlı Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

mignon
08.04.2016 - 18:37

Tatlıyı kim sevmez? Hepimiz ister şerbetli, ister sütlü, ister çikolatalı olsun tatlıları bir köşesinden severiz. Durum bu olunca hangi tatlıya benzediğimiz de hayatımızda önemli bir rol oynuyor! Hadi gelin bakalım siz hangi tatlı gibi bir etki bırakıyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi gelin başlayalım! Aşağıdaki lezzetlerden hangisi tam da sana göre?

2. Yorgun bir günden sonra seni en mutlu edecek şeyi soralım bir de...

3. Peki diyelim ki çok da yakın olmayan bir arkadaşının sorunu var, bu sorunu nasıl öğrenirsin?

4. Peki bu sorunu çözmek için bir şeyler yapar mısın?

5. Tamam peki yakın çevren seni ne olarak tanır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kadar arkadaş çevresi yeter, biraz da hayallerine bakalım. Şu aşağıdakilerden hangisi seni en çok mutlu eden şey olurdu?

7. Sence şu aşağıdakilerden hangisi daha tatlı?

8. Son olarak bir tatil hakkın olsa hangisinde değerlendirirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Parfe Etkisi!

Parfe Etkisi!

Dışı buz, içi balım parfe gibisin. Dışarıdan biraz soğuk ve uzak bir tavrın olsa da içerde dünyanın en minnoş insanısın. İnsanlar senin soğuk tavırlarından dolayı senden uzak dursa da seni tanıyanlar seni fazlasıyla seviyor. Zaten sen öyle fazla insan kalabalığı sevenlerden değilsin. Sosyal olcam diye her şeye atlayan bir tavrın da yok bu nedenle öyle gerekli gereksiz herkesin sana yaklaşmaması da işine geliyor.

Sufle Etkisi!

Sufle Etkisi!

Sen dışarıdan dümdüz gözükip içinde bol bol sürprize sahip sufle gibi sürprizlerle dolusun. Seni tanıyan insanların ilk izlenimi 'biraz fazla garip biri değil mi yae?!' şeklinde olsa da seninle geçirdikleri 1-2 saatten sonra fazlasıyla mükemmel biri olduğunun farkına varıyorlar. Bu sürprizlerle dolu halin seni biraz da dengesiz yapmış gibi. Bir anda gülüp hoplayıp zıplarken, hemen modun düşebiliyor bir kenara çekilip hayatı sorgulamaya başlıyorsun. Ama zaten bu hayatta böyle dengesiz, sürprizlerle dolu ve doya doya yaşamak bu zamanın gerektirdiklerinden. Merak etme çevrendekiler senin bu halini çok seviyor!

Baklava Etkisi!

Baklava Etkisi!

Baklava denilince bu dünyada herkesin aklına Türk lezzetleri ve gelenekleri gelir. İnsanların aklına da sen denilince geleneklerine bağlı, evcimen bir insan geliyor. Bir insan bu kadar mı geleneklerini sever ve her fırsatta bağlı kalır? Geleneklerine bu kadar bağlı olman sana anaçlık/babacanlık da katıyor, yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında bitiyorsun. Derdi tasası olan herkes senin yardımına ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle de insanlar senin çevrede olmandan fazlasıyla mutlu. Keşke herkesin etrafında senin gibiler olsa...

Sütlü Muhallebi Etkisi!

Sütlü Muhallebi Etkisi!

Sen sütlü muhallebinin o damakta bıraktığı saf, doğal tat gibi insanlar üzerinde öyle saf ve rahatlatıcı bir etki bırakıyorsun. Bir insanın her hareketi mi doğal olur arkadaş. Yapmacıklıktan fazlasıyla nefret eden tavrınla insanların kalbinde çoktan tahtını kurmuşsun bile. Her şeyin doğalını seviyorsun. Bununla kalmıyor insanlara da böylesine temiz bir enerji yolluyorsun. Bu nedenden olsa gerek ki senin yanından hiçbir yere ayrılmak istemiyorlar. Fazlasıyla arkadaş canlısı ve sevilen bir insansın. Dedik ya tek düşmanın yapmacıklık eh bir zahmet onlar da senden uzak dursun!

Meyveli Tart Etkisi!

Meyveli Tart Etkisi!

Sen her ısırığında farklı bir tat veren meyveli tart gibi kıpır kıpır enerjik bir etki yaratıyorsun. Senin yanında mutsuzluğun 'm'sinden eser olmaz! Girdiğin ortamda herkese hop hop hoplayıp, zıp zıp zıplatacak enerjiyi veriyorsun. Mevsim meyvelerinin meyveli tartı süslediği gibi insanların hayatına renk ve neşe katıyorsun. Sıkıcı ortamlar senin için tam bir cehennem. Ne yapıp ne edip ya ortamı değiştiriyorsun ya da o ortamdan uzaklaşıyorsun! Bu hayat başka türlü çekilmez karşim en iyisini yapıyorsun!

Creme Brule Etkisi!

Creme Brule Etkisi!

Sen Fransızların ünlü tatlısı Creme Brule gibi biraz sofistike bir etki bırakıyorsun. Dışarıdan kırılgan gözüken Creme Brule'nin dış katmanının altında yatan bambaşka bir dünya vardır. Sen de tıpkı bu tatlının ilk lokması gibi insanlarda fazlasıyla elit bir etki yaratmışsın. Kolay kolay ulaşabilecekleri, iletişim kurabilecekleri biri değilsin onlar için. Çevrendeki az ve öz insanlarla bir şeyler paylaşıp onları hayatına almaktan yanasın. Herkesin yanında kolay kolay kaynaşamıyor ve duruma dahil olamıyorsun. Ama bu durum seni rahatsız etmiyor. Sen ufak fanusunda yaşamaktan oldukça memnunsun varsın olsun fazla insan dolmasın.

Bisküvili Pasta Etkisi!

Bisküvili Pasta Etkisi!

Çocukluğumuzun pastası bisküvili pasta gibi insanlarda çocuk kalbi gibi bir etki yaratıyorsun! Öylesine saf, temiz ve mutlu bir tavrın var. Kim olursa olsun ona kalbini bütün derinlikleriyle açıyorsun. Senin olduğun yerde kötülüğe yer olmuyor. Bütün kötü enerji ve durumları bir anda savurma gibi bir özelliğin var ki bu dünyalara bedel. Bir kahkahanla çevrendeki herkesi mutlu edebilme gibi de bir yeteneğin var bu da kimseye nasip olmaz hani...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1540
1010
289
90
48
46
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
denizkabuklusu

Sufle etkisi :) Canım çekti iyi mi?

TaçsızKraliçe

Sufle Etkisi! Sufle Etkisi! Sen dışarıdan dümdüz gözükip içinde bol bol sürprize sahip sufle gibi sürprizlerle dolusun. Seni tanıyan insanların ilk izlenimi... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

sütlü muhallebi gibi adamım da kıymetimi bilen yok -.-