Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üstünde Ne Tür Bir Bağımlılık Yaratıyorsun?

etiket İnsanlar Üstünde Ne Tür Bir Bağımlılık Yaratıyorsun?

Osman Avcı
17.08.2015 - 17:14

İnsanlar acaba senden neden vazgeçemiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kritik bir durum sorusuyla başlayalım... Arkadaşının sevgilisi onu aldatmış, bu durumda nasıl bir tavır takınırsın?

2. Peki sevgilin seni aldatsa, sen nasıl bir tavır takınırsın?

3. Bu hayattaki en yakın arkadaşını merak ediyoruz...

4. İnsanlar üstünde bağımlılık yaratan yabancı bir dizi seç bir de!

5. Şu anki moral durumuna 1'den 6'ya puan verecek olsan, bu, kaç olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekala, sence çevrendekilerin hayatında ne kadar yer tutuyorsundur tahmin et!

7. O zaman şu soru: Çevrendeki insanların hayatında hangi süper kahraman gibi bir etki bırakıyorsundur?

8. Yine bir durum sorusuyla devam edelim: Arkadaşların sensiz plan yaparsa, ne yaparsın?

8. Yine bir durum sorusuyla devam edelim: Arkadaşların sensiz plan yaparsa, ne yaparsın?

9. Son sorumuz biraz ilginç! Çevrendekilerinin hayatını bir klavyeye benzetecek olsak, sen hangi tuş olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adrenalin gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde adrenalin gibi bir bağımlılık yaratıyorsun. İnsanların sana ilk başta ısınamaması, seni biraz dışlaması aslında onlar açısından mantıklı. Çünkü tekinsiz bir havan var; çok bağımsız, çok özgür, çok kafana göresin. Alışılmadıksın yani, ee insanlar da ne yapsınlar senin gibiler etrafında çok yok, haliyle başta sana ısınamıyorlar. Ancak alıştıktan sonrası, uçurumdan serbest atlayış gibi; onların akıllarını başlarından alıp kendinden geçiriyorsun. Kısaca senin onlar üzerindeki etkin şu demek: Korkuyla karışık sınırsız haz. Senin gibi bir manyak daha başka nasıl etki bırakacaktı ki sanki :)

Sigara gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde sigara bir bağımlılık yaratıyorsun. Yani bu, şu demek: 'Sensiz Olmaz'. Onlara bir nefes kadar yakınsın, sensiz hayatta yapamazlar. Peki seni böyle vazgeçilmez yapan şey ne? Aslında çok böyle acayip bir şey değil: Onları dinleyebiliyorsun, ki dinlemek insanoğlunun yaptığın en büyük roldür. Kısaca onların derdine derman oluyorsun, ancak derman olacağım diye senin de tıpkı sigara gibi duman ve kül olup eridiğini söylemezsek olmaz!

İçki gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde içki gibi bir bağımlılık yaratıyorsun. İnsanlar seni neden seviyor biliyor musun; çünkü sen bu zamanda çok az bulunan türden biri olduğun için: HALDEN ANLAYAN! Karşındakinin morali bozuksa, onu derdini anlat diye darlamazsın; nasıl yaklaşacağını bilirsin insanlara yani: Yaraya tuz değil, merhemsin kısaca. Modunu da çok tadında ayarlayabilirsin. Dertleşileceği zaman derttaş, susulacağı zaman yoldaş, eğlenileceği zamansa arkadaş!.. Biz senden bir duble alalım :)

Antidepresan gibi bir bağımlılık!

Antidepresan gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde antidepresan gibi bir bağımlılık yaratıyorsun. Senin kadar insan psikolojisinden anlayan birisi daha yoktur; bu yüzden onların gözünde vazgeçilmezsin, sensiz adım dahi atamazlar. İnsan sarraflığın ve karakter analizlerin çok üst düzeyde olduğundan seni çok dinlerler, ki dediğinin çıkmadığı daha gerçekleşmemiş bir şeydir. Ayrıca sen akılcı birisin, bilgesin bir yandan da, öğütlerin her daim tutulasıdır. Kısaca sen tam psikologsun, insanların aklına çok rahat girebilirsin...

Çikolata gibi bir bağımlılık!

Çikolata gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde çikolata gibi bir bağımlılık yaratıyorsun. O eğlenceli, o hayat dolu, o sempatik tavırlarından insanlar vazgeçemiyor. Moral bozukluğuna birebirsin, mesela birinin keyfi kaçmışsa bir doz senden alması şiddetle önerilir. Onu anında kendine getirirsin. Kısaca seninle takılmak, dünyanın en haz veren şeyini, yani çikolatayı yemek gibi bir şeydir. Lezzetli çipetpetsin sen :)

Esrar gibi bir bağımlılık!

Esrar gibi bir bağımlılık!

Sen insanlar üzerinde esrar gibi bir bağımlılık yaratıyorsun. Rahatlatan, gevşeten bir halin var, o ne şüphe! Çünkü sen dünyanın en rahat insanısın, bu karakterini arkadaşlarına da yansıtıyorsun. Neşelisin neşeli olmasına fakat içten içe bir hüzün, bir melankoli ve de derin düşünceler taşıdığını söylemek elzem. Bu özelliğini ise, sadece seni en yakından tanıyanlar görebilir. En kötü özelliğinse arada bir 'trip' atman, bu da aslında senin ne kadar ince bir insan olduğunu kanıtlar. Son olarak senin yanında olmanın pambık gibi bulutların üstünde gezmek gibi bir havası var: Olabildiğince hayalperestsin, hatta seni var eden şeyin o hayaller olduğunu söyleyebiliriz. İşte insanlar senden bu yüzden vazgeçemiyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
527
189
151
54
28
24
11