Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üstünde Hangi Baharat Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlar Üstünde Hangi Baharat Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

mignon
03.06.2016 - 19:06

Kabul edelim baharatsız yemek olmaz! Ne yaparsanız yapın her birinden bir tutam atarak yemeğe can verdiğiniz şey kesinlikle bir baharattır! Peki sizin karakteriniz hangi baharat? Merak ediyorsanız buyurun teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eh yaz geldi ilk olarak bir tatil sorusuyla başlayalım. Diyelim ki para sorun değil, şu aşağıdakilerden hangisinde bir hafta geçirmek istersin?

2. Peki şu aşağıdakilerden hangisi gibi dans edersin?

3. Diyelim ki en yakın arkadaşın dertleşmek istedi ve senden uzakta yanına nasıl gidersin?

4. Şu bebeklerden birini şeç hadi!

5. Aşağıdaki tabaklardan hangisinde yemeğini rahat yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmada şu aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

7. Peki hayalindeki meslek ne ola ki?

8. Son olarak, halini hatırını soramadık. Nasılsın, iyi misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tuz

Tuz

Sen gerçekten de aynı tuz gibi vazgeçilmez birisin! Sen yokken hiçbir şeyin tadı yok. Nasıl tuzsuz bir yemek yerken, insanın içinde “yaa bunda bişi mi eksik” sorusu döner durur ya, arkadaşların da sen yokken işte tam da böyle hissediyor. Yine de tuz gibi olmak kolay değil. Çünkü bilirsin, nasıl tuzsuz yemek yenmezse, tuzu fazla kaçmış yemek de zehir gibi olur; yenmez. İşte bu nedenle senin her zaman orta yolu bulman gerekiyor. Hani derler ya, ne eksik ne fazla; en iyisi sen kıvamından şaşma!

Tarçın

Tarçın

Sen aynı tarçın gibi tatlı birisin! Ortamların iyi niyet elçisi olarak tanınıyorsun. Nasıl ki tarçın soğuk havalarda tüketilen, faydalı bir baharatsa, sen de bir ortamda ne zaman soğuk rüzgarlar esse bu havayı hemencecik dağıtabiliyorsun. Her zaman baş rolde görünmesen bile, senin dahil olduğun bir anlaşmazlık, bir kararsızlık anı kolayca uzlaşmaya dönebiliyor. Kalabalık ortamlarda sessiz de kalsan, insanlar bunu senin uyumlu kişiliğinden kaynaklandığını biliyorlar.

Karanfil

Karanfil

Sen aynı karanfil gibi güçlüsün! Nasıl karanfil dışarıdan çok belli olmasa bile, küçücük bir tutamı bile çok güçlü bir aromaya sahipse, sen de ilk bakışta belli etmesen bile, içinde çok büyük bir güç taşıyorsun. Kebapçıdan çıkarken küçük bir tabakta masumca bekleyen karanfil misali, olmuş bitmiş olaylara bile çözüm bulmakta üstüne yok. Genelde son dakikada aransan da iş bitiricilik konusunda herkesin sana olan güveni tamdır.

Pul Biber

Pul Biber

Sen tam bir pul bibersin! Seni seven çok sever, sevmeyen ise nefret eder; arası yok. Senin için kimse “Bizim bu Pul Biber de şöyle şöyle; ama özünde de iyi insan” yorumu yapmaz. Şirin değil; güzelsindir, karizmatik değil yakışıklısındır. Kötünün iyisi olmak veya idare etmek hiç sana göre değildir zaten. Neden olsun ki?

Köri

Köri

Sen aynı köri gibi adeta her seferinde yeni keşfedilen birisin! Sana alışmak kolay olmasa gerek. Diğerlerinden farklı olduğun kesin. Hani şu ilk defa gittiği yerde bile en muhteşem yemeği söylemeyi beceren insanlar vardır ya, işte sen onlardan birisin! Tarzınla her yerde dikkat çekiyorsun. Farklı olmak için ayrıca bir çaba sarf etmesen de giyinmek senin için o kadar önemli ki kıyafetini beğenmeden evden dışarıya adımını atman söz konusu bile olamaz. Nasıl körinin küçük bir tutamı bile tüm yemeğin rengini, tadını ve kokusunu değiştirmeye yetiyorsa, senin de tek bir sözün, tek bir hareketin de insanların üzerinde bu kadar güçlü bir etki yaratabiliyor!

Fesleğen

Fesleğen

Yemeklere bir tutamıyla ferahlık katan fesleğen gibi insanların içini ferahlatma konusunda bir dünya markasısın. Derdi tasası olanın ilk aradığı kişi kesinlikle sensin! İki elin kanda olsa da insanlara yardımcı olmak senin ilk işin. Ortamda doğal ve saf tavrınla da tanınıyorsun. İyilik abidesi olmanın yanı sıra tavırların ve tutumun o kadar doğal ki tıpkı kendi kendine kuruyup yemeğin içine girmiş fesleğen gibi insanların hayatına taze ve yepyeni bir dokunuş yapıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
673
279
190
73
33
30
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zela del rey

Köri körine :)))

Luna

Tuz Sen gerçekten de aynı tuz gibi vazgeçilmez birisin! Sen yokken hiçbir şeyin tadı yok. Nasıl tuzsuz bir yemek yerken, insanın içinde “yaa bunda bişi mi e... Devamını Gör

Sek...

Fesleğen!! Yemeklere bir tutamıyla ferahlık katan fesleğen gibi insanların içini ferahlatma konusunda bir dünya markasısın. Derdi tasası olanın ilk aradığı k... Devamını Gör

Naled

Ben de fesleğenmişim :D