Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin Vücudunda İlk Neyi Fark Ediyor?

etiket İnsanlar Senin Vücudunda İlk Neyi Fark Ediyor?

Yung Boş Ada
25.05.2015 - 17:49 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 14:45

İnsanların sana ilk baktıklarında dikkatlerini neyin çektiğini merak ediyor musun? İşte bunu öğrenmek için sana fırsat! Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak hangi klasik dondurma çeşidini sevdiğini merak ediyoruz!

2. Şimdi de senin giymek isteyeceğin/sevgilinin giymesini isteyeceğin bir kombin seç!

3. Şimdi de dünyaca ünlü bir pop star seç hadi!

4. Peki senin en favori mevsimin hangisi?

5. Peki sen eski moda şeyleri mi seversin yoksa modern mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir Nur Yerlitaş bakışı seç hadi!

7. Düzenli olarak spor yapar mısın peki?

8. Uyandığında hangi ünlüye dönüşmüş olmak isterdin?

9. Estetik yaptırmayı düşünür müsün peki?

9. Estetik yaptırmayı düşünür müsün peki?

10. Son olarak bunlardan hangisine daha çok para harcıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kalçaların!"

"Kalçaların!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey şüphesiz senin kalçaların! Şekliyle, boyutuyla tam ideal! Çoğu kişi seni deli gibi kıskanıyor. Haklılar da, böyle kalçalara sahip olmak hiç de kolay değil. Sen de yaptığın diyetlerin, sporların sonucunu almışsın. Darısı onların başına, çalışın sizin de olur de geç! Söylememize gerek yok aslında ama sen yine de kimin seni gerçekten sevdiğini, kimin ise sırf kalçaların için sana yaklaştığına dikkat et!

"Gülüşün!"

"Gülüşün!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey o güzel gülüşün. Sen gerçekten çok sıcak kanlı ve neşeli bir insansın. Yüzünden gülümsemen bir saniye olsun eksik olmuyor. Bu yüzden de insanlar seni hep çok seviyor. İnsana güven veren, içini ısıtan bir gülüşün var çünkü. Dahası senin gülümsemen yüzüne ışık saçıyor ve o güzel yüzünü iyice ortaya çıkarıyor! Sen etrafındakilerin hayatına her an güneş gibi doğan bir mutluluk kaynağısın!

"Gözlerin!"

"Gözlerin!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey kuşkusuz gözlerin. Çünkü sen gözlerine şiir yazılası insanlardansın. O derece güzel ve derin gözlerin var. Senin gözlerin adeta ruhuna açılan bir kapı gibi. Gözlerine bakınca insan senin ruhunu görebiliyor. Bu yüzden de seninle yeni tanışmış olan birçok insan sana sanki seni yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğini söyler. Çünkü sen bakışlarınla onlara bütün hislerini, acılarını, sevinçlerini aktarabilirsin. İstersen tabii, istemezsen de tam bir kapalı kutu olabilirsin. Her şey senin elinde yani!

"Göğüslerin!"

"Göğüslerin!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey göğüslerin! Çünkü göğüslerin gerçekten de çok güzel. Oldukça şekilli ve ideal boyuttalar. Bu yüzden de çoğu insan senin göğüslerini çok kıskanıyor. Bazılarının uğraşsa bile asla elde edemeyeceği göğüslere sahipsin sen. Ne diyelim, biz de kıskandık :)

"Dudakların!"

"Dudakların!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey dudakların. Sen de bu kadar güzel dudaklara sahip olduğun için çok şanslısın! Tamamıyla doğal dolgunlukta, göz alıcı dudaklar birçok kişinin hayali! Konuşmaya başladığın zaman insanlar senin dudaklarını izlemekten söylediklerini takip edemiyor. Bu konuda onlara kızmamak lazım aslında, sonuçta onların da hiçbir suçu yok :)

"Bacakların!"

"Bacakların!"

İnsanların sende ilk fark ettikleri şey senin sütun gibi bacakların. Mankenlere taş çıkartacak derecede güzel bacaklara sahip olmak her yiğidin harcı değil. Sen de sportifliğinin bir ödülü olarak bu güzel bacaklara sahipsin. Ayrıca sen çok cesursun. Bacaklarını göstermekten asla çekinmiyor, aksine onların güzelliğini ortaya çıkaracak şeyler giymeyi çok seviyorsun. Bacaklarının seni gerçekten ne kadar çekici yaptığını söylememize gerek yok sanırım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1913
938
805
637
195
173
138