Görüş Bildir
Haberler
İnsanda Koşa Koşa Gitme İsteği Uyandıran Oyun Dünyasının En Popüler 13 Okulu

İnsanda Koşa Koşa Gitme İsteği Uyandıran Oyun Dünyasının En Popüler 13 Okulu

Hep eğlence hep eğlence nereye kadar değil mi? Biraz da okuyup ilim irfan sahibi olmak lazım. Buna oyun karakterleri de dahil! İşte oyun dünyasının en popüler 13 okulu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Blackwell Academy - Life is Strange

Kimi öğrenciler tarafından ''Blackhell'' olarak da adlandırılsa da Blackwell Academy geniş sosyal imkanları, kampüsü ve yurt odaları ile biz öğrencilerin ağzının suyunu akıtan cinsten. Elbette içindeki psikopatlara dikkat etmeniz kaydıyla.

2. Bullworth Academy - Bully

Koridorlarından kavga gürültünün eksik olmadığı Bullworth Academy'i birbirine katanların başında da ana karakterimiz Jimmy Hopkins geliyor.

3. Grissom Academy - Mass Effect 3

3. Grissom Academy - Mass Effect 3

Kötücül Cerberus güçlerinin saldırısı sonrasında tahrip olan ve öğrencileri kaçırılan Grissom Academy bu haliyle bile hala fazlasıyla göz kamaştırıcı ve etkileyici görünmeyi başarıyor.

4. Balamb Garden - Final Fantasy VIII

4. Balamb Garden - Final Fantasy VIII

Final Fantasy evreninin en az kendi kadar harika ve mistik görünen okulu Balamb Garden'da karşınıza her an beklemediğiniz bir olay yada sürpriz çıkabilir. Okul ayrıca evren içerisinde çok da önemli bir yere sahip.

5. Midwich Elementary School - Silent Hill

5. Midwich Elementary School - Silent Hill

Silent Hill'in tüyleri diken diken eden atmosferi içerisinde bizleri bir kat daha geren bu uğursuz okulun koridorlarında dolaşmak kelimenin tam manası ile yürek istiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hogwarts - Harry Potter Serisi

6. Hogwarts - Harry Potter Serisi

Tamam farkındayız, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu video oyunları ile hayatımıza girmiş değil ancak ona da listemizde yer vermeden geçemezdik. Kitaplar ve filmlerdeki atmosferi birebir yaşamamıza olanak sağlayan video oyunları içerisindeki Hogwarts kalbimizde yer etmeyi başarmış durumda.

7. Adını Bilmediğimiz Okul - Doki Doki Literature Club

Şirin mi şirin başlayan ancak işlerin sarpa sardığı bu visual novel oyununda olaylar çok büyük bir oranda ismi belirtilmeyen bir okulda geçiyor. Zaten bizler ve diğer karakterler de okulun edebiyat kulübünün üyeleriyiz.

8. San Romero High School - Lollipop Chainsaw

Oldukça absürt bir mizah anlayışına ve tarza sahip olan bu yapımda amigo kızımız Juliet Starling ile okulumuzun koridorlarında tehlikeli zombileri pataklıyoruz. Bu okulda okumak isteyen bir öğrenci bulabileceğimizi hiç sanmıyoruz.

9. Kışhisar Koleji - The Elder Scrolls V: Skyrim

9. Kışhisar Koleji - The Elder Scrolls V: Skyrim

Tamriel'in uçsuz bucaksız toprakları içerisinde büyüye merak salanların toplandığı Kışhisar Koleji. Burada büyü ilminin en ince detaylarını bile öğrenebilir, hatta çok çalışırsanız kolejin yeni baş büyücüsü bile olabilirsiniz!

10. South Park Elementary School - South Park: The Stick of Truth

Bu okulu ilk kez video oyunları sayesinde tanımamış olsak da yine de oyun içerisinde aşina olduğumuz koridorları ve derslikleri birbirine katarak dolaşmak oldukça tatmin edici bir histi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Thors Military Academy - The Legend of Heroes

11. Thors Military Academy - The Legend of Heroes

Adından da anlaşıldığı üzere bir askeri okul olan Thors Military Academy'nin koridorlarını her biri birbirinden yetenekli ve gözünü bile kırpmadan savaşa gidebilecek öğrenciler dolduruyor. Okulda verilen eğitim ise birinci sınıf.

12. St. Hermelin High School - Persona Serisi

Arkadaşlarımızla bol bol vakit geçirdiğimiz okul maceralarımızda ve karakterimizin hayatında da önemli bir yer tutuyor. Böyle bir okul ve arkadaşlar vardı da biz mi seke seke okulun yolunu tutmadık?

13. Okul - PUBG

13. Okul - PUBG

Özel bir adı olmasa da oyuncular tarafından her noktası en ince detayına kadar bilinen bir yer PUBG'de yer alan bu okul binası. O boş koridorlar ne çatışmalar gördü, loot için az mı yağmalandı bu okul sorarız size.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
11
11
5
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kata kulli

Ben bullworth academy alayım