Görüş Bildir
Haberler
Iniesta: "Tüm Kupaları Alabiliriz"

Iniesta: "Tüm Kupaları Alabiliriz"

Fatih
19.08.2014 - 23:48

Iniesta: "Tüm Kupaları Alabiliriz"

30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon büyük başarılara imza atacak bir kadrolarının olduğu fikrinde.

Andres Iniesta , Barcelona 'nın yeni sezonda tüm kupaları kaldırabileceğine inanıyor.

Tata ile yolları ayırdıktan sonra göreve Luis Enrique'yi getiren Katalan devi kadrosunu da Luis Suarez, Marc-Andre ter Stegen, Jeremy Mathieu ve Ivan Rakitic ile güçlendirdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Iniesta, 'Yeni gelen oyuncularla harika bir kadromuz oldu. Tüm kupaları kazanabiliriz. Bu sezon çok daha kararlı ve umutluyuz. Her ay daha iyi bir takım haline geleceğiz. Ama insanlar böylesine bir kulüpte başarıyı hemen yakalamak ister. Sabırları yoktur.' ifadelerini kullandı.

Luis Suarez'in takıma çok iyi uyum sağlayacağını düşünen Iniesta, sözlerini 'Yeni bir takıma gittiğinizde işler hiçbir zaman kolay olmaz. Ama bizim çok iyi bir arkadaşlık ortamamız olduğunu düşünüyorum. O buraya çabuk uyum sağlayacaktır. Çünkü yetenekleri ona yardımcı olacaktır. Messi ve Neymar ile çok iyi bir üçlü oluşturacak. perdo ve Rafinha'nın da desteği ile gol sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama bizim asıl işimiz sistemimizin çalışmasını sağlamak.' şeklinde sürdürdü.

Takımın ikinci kaptanı olmasına da değinen Iniesta, 'Hepimizin bu takımda önemli görevleri var. Ama ikinci kaptan olmak çok özel bir görev. Takım arkadaşlarıma beni seçtikleri ve bana güvendikleri için teşekkür ederim.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın