Görüş Bildir
Haberler
Iniesta ile Arda'yı Kıyasladı

Iniesta ile Arda'yı Kıyasladı

Fatih
01.04.2014 - 00:13

Iniesta ile Arda'yı Kıyasladı

Barcelona teknik direktörü Gerardo Martino (Tata) rövanş maçı öncesinde avantaj sağlamak için gol yemeden kazanmak istediklerini ifade etti.

Tata, Atletico Madrid'in kendini ispat etmiş bir kulüp olduğunu, her geçen yıl büyüdüğünü ve şu anda hem lig, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini kaydetti.

'Bizim için sahamızda kazanmak ve gol yememek çok önemli. Bu bize az da olsa bir rahatlık verir. Ama her şeyden önce kazanmak gerekir. Çünkü bu 180 dakikalık bir eleme turu, kazanırsan, ikinci maç için sorumluluğu rakibin üzerine geçirirsin.'

Atletico Madrid'e karşı kazanmanın sırrını 'onlar gibi sahada aynı şekilde baskılı oynamak' olarak işaret eden Tata, 'Bunu başarmanın silahı Barcelonalı olmaktır. Her iki takım da kontrollü oynayacak. Takımlar sahada rakibe boşluk bırakmamaya çalışacak' diye konuştu.

Barcelonalı Iniesta ve Atletico Madridli Arda Turan arasında bir karşılaştırma yapması istenen Tata, 'Her ikisi de maçı kafasında kuruyor, her şeye iyi karar veriyor ve aklındakileri sadece kafasında tutmuyor eyleme de geçiriyorlar' dedi.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1397...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın