Görüş Bildir
Haberler
İngiltere Premier Lig Tarihinin En Güzel Golü Van Persie'den!

İngiltere Premier Lig Tarihinin En Güzel Golü Van Persie'den!

Mustafa Boztepe
06.10.2016 - 17:58 Son Güncelleme: 06.10.2016 - 20:59

Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'nin 3 yıl önce Manchester United formasıyla attığı gol, 'Futbolun Efsaneleri' tarafından İngiltere Premier Lig tarihinin en güzel golü seçildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Londra'da 'Futbolun Efsaneleri' (Legends of Football) gecesi düzenlendi. Gecede yapılan oylamada, Robin van Persie'nin Manchester United formasıyla 2013 yılında Aston Villa'ya voleyle attığı şık gol, 1992 yılında kurulan Premier Lig'in en güzel golü seçildi.

İşte o müthiş gol

22 Nisan 2013 tarihinde Old Trafford Stadı'nda oynanan maçta Hollandalı yıldız üç gol kaydetmiş, sezon sonunda Alex Ferguson yönetiminde 20. kez ligi zirvede bitiren United ile kariyerinin ilk şampiyonluk turunu atmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Finale kalan gollerin tamamının güzel olduğunu belirten Van Persie, 'Birini seçmek gerçekten zor. Dünyanın en zor ligi. Sonuç benim için büyük onur. Böyle gollerde ne yapacağınızı düşünmekten çok, içinizden geldiği şekilde hareket ediyorsunuz ve sonrasını izliyorsunuz. Biraz da şansa ihtiyacınız var.' ifadelerini kullandı.

Nordoff Robins isimli yardım kuruluşu için para toplanan gecede sarı-lacivertli futbolcu, 20 bin sterlin bağış yaptı.

2004-12 yılları arasında Arsenal, 2012-2015 yılları arasında da Manchester United forması giyen Robin van Persie, Premier Lig'de toplam 144 kez fileleri havalandırmıştı.

AA

Sizce bu gol bu unvanı hak ediyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
53
16
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charmless Man

van Persie'nin kendisinin bile daha iyi Premier League golleri var. https://www.youtube.com/watch?v=jmr-ioXZ7mw Aklıma ilk gelen bu oldu. He bana soracak olu... Devamını Gör

Bergkamp'ın Newcastle'a attığı golden, Di Canio'nun nefis volesinden nasıl daha iyi olabilir bu gol?

Sevgili

Ben van persie hayranlığı ile büyüdüm ama Papis Cisse nin bu golü https://www.youtube.com/watch?v=gWVJK5nCf28 ve Dennis Bergkampın bu golü çok daha iyi ki b... Devamını Gör

Emre ç

Kardeşim katılıyorum şu en iyi gol dediklerini ilk defa görüyorum. çoğu ligde benzerine rastlayabiliriz. hatta Premier ligde dahi benzeri vardır ama Berkamp'... Devamını Gör