Görüş Bildir
Haberler
İngiltere 'Frene Bastı': Vakalar Artınca Normalleşme Planı Ertelendi

İngiltere 'Frene Bastı': Vakalar Artınca Normalleşme Planı Ertelendi

Ülkede koronavirüs vakalarının artmaya başladığını söyleyen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 'Frene basmamız gerekiyor' diyerek kısıtlamaları gevşetmeyi erteledi. Johnson bu nedenle bowling salonları, buz pateni pistleri ve kumarhaneler gibi mekanların açılmasının en az 15 Ağustos'a kadar ertelendiğini açıkladı. Tüm bu mekanlar yarın açılacaktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BBC'nin aktardığına göre kararı bir basın toplantısıyla açıklayan Boris Johnson virüsün yayılma hızının Mayıs ayından bu yana ilk kez yeniden yükselmesinin muhtemel olduğu uyarısında da bulundu.

İngiltere'de 1 Ağustos'ta 30 kişiyi aşamak üzere düğünlere izin verilecek, tiyatro ve konser salonları, oyun salonları, buz pateni pistleri ve bowling salonları da sosyal mesafe kurallarına uyulması koşuluyla açılacaktı.

İngiltere, ABD ve Brezilya'nın ardından en fazla ölümün yaşandığı ülke durumunda. Ülkede 46 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

İngiltere, ABD ve Brezilya'nın ardından en fazla ölümün yaşandığı ülke durumunda. Ülkede 46 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Hükümet 1 Ağustos itibarıyla işe gidiş ve çalışma koşullarıyla ilgili tavsiyelerini güncelleyecek ve işverenlerden, çalışanlarının nerede ve nasıl daha güvenli çalışabilecekleri konusunda karar vermelerini isteyecekti. 

Ayrıca, salgının ilk günlerinden bu yana, sağlık durumlarından dolayı kendilerini izole etmeleri söylenen 2 milyon 200 bin kişiye, artık bu önleme gerek kalmadığı bildirilecekti.

Vakalar Avrupa ve Asya'da da artıyor

Vakalar Avrupa ve Asya'da da artıyor

Avrupa'da birçok ülkede koronavirüs vakalarının yeniden artması üzerine yetkililer halkı ihtiyatlı olma çağrısı yapıyor.

İspanya ve Belçika'da yetkililer koronavirüs salgınında 'ikinci dalganın' başlamış olabileceğini söylerken Fransa ve Almanya'da da vaka sayılarında büyük artış yaşandı.

Dünyadaki son duruma ilişkin derleme 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
20
7
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Biz fren yerine gaza basıyoruz...

Pinar K. Erdem

Ingiltere guclu bir ulke .AB den cikti ama biz ne yapalim . Bizde sayilar artsa da bisey yapilamiyor maalesef

Lestat

Bayramdan sonra normalleşmenin, insiyatife bırakılan tedbirin/önlemin bedelini "umarım" ağır ödemeyiz. Covid, ikinci dalgayı kaldırdı geliyor zira. Sonumuz h... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bizde ilki bitmedi daha