Görüş Bildir
Haberler
İngiliz Futbolcu Emekli Oldu! Henüz 29 Yaşında...

İngiliz Futbolcu Emekli Oldu! Henüz 29 Yaşında...

Batuhan
13.06.2014 - 15:29

İngiliz Futbolcu Emekli Oldu! Henüz 29 Yaşında...

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ve Tottenham Hotspur gibi takımların formasını giyen Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Bentley, hayatını farklı bir yönde şekillendireceğini belirterek, 'Futbola olan tutkumu kaybettim ve bırakıyorum. Çocuklarıma zaman ayırmalıyım. Bu oyuna olan sevgim azaldı. Sadece para kazandırdığı için bu işi sürdürmek istemiyorum. Hayatımdaki tek seçenek futbol değil. İşlettiğimiz restoranda yapacak çok işimiz var. Futbol oynadığım her gün keyif aldım. Ancak artık ailemi yaşamak istemediğimiz bir yere sürüklemek istemiyorum' ifadelerini kullandı.

Profesyonel futbol kariyerine Arsenal'da başlayan ve genellikle orta sahanın sağında görev yapan Bentley, Blackburn Rovers'ta oynadıktan sonra 15 milyon sterlin karşılığında Tottenham Hotspur'a transfer olmuştu. Oynadığı takımlarda beklenen performansın altında kalan İngiliz oyuncu, ülkesinde Norwich City, Birmingham City, West Ham United ve Rusya'nın Rostov takımlarında kiralık olarak top koşturdu. Bentley, 7 kez de İngiltere Milli Takımı'nın formasını giydi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0