Görüş Bildir
Haberler
İnci Temalı Anneler Günü Hediyeleri

İnci Temalı Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
14.04.2015 - 16:20 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:16

Annenize, sizin için ne kadar değerli olduğunu deniz mahsulleri arasından en güzel inci ile ifade edebilirsiniz. İstiridyenin incisini koruyup kolladığı gibi size sahip çıkan biricik annenize, alacağınız hediyeyi ömür boyu büyük bir minnetle hatırlaması için en özel hediye fikirlerini seçtik.  Şıklığa önem veren annenize alacağınız anneler günü hediyesi de tabii ki şık bir şeyler olmalı. İnci de nerede olursa olsun bu şıklığı fazlasıyla taşıyabilen bir aksesuar... 

Bu hediye tavsiyelerimiz en çok el becerisine güvenen kişileri mutlu edecek. Ama el emeği hediyelerden hoşlanmayanları da unutmadık tabii ki... Onlar için de hazır olarak satın alabileceği hediye fikirleri sunduk. Bakalım siz en çok hangi ürünü beğeneceksiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurdele ile Yapılan İnci Bileklik

Kurdele ile Yapılan İnci Bileklik

Takılarında inci motifini kullanmayı seven annenize, her kıyafetine uygun renklerde bileklikler yapabilirsiniz. Eğer çok az da olsa dikiş bilginiz varsa, bu şık bilekliği de yapabileceğinizden eminiz. O halde işe, en güzel renklere sahip kurdeleleri araştırmakla başlayabilirsiniz.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Annenize en az onun kadar zarif bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız, istiridye şeklindeki kadife kutusuyla tarafınıza gönderilecek olan bu gerçek incili gümüş kolyeyi annenize hediye etmeye ne dersiniz?

Evin Kraliçesi Olan Annelere Hediyelik Çerçeve

Evin Kraliçesi Olan Annelere Hediyelik Çerçeve

'Evde erkeğin sözü geçer' diye kim demiş! Şimdi beyler bize kızacaklar :) Aman efendim, yanlış anlamayın. Bir kadın kocasını kendisini köle yaparsa köle karısı, kral yaparsa evinin kraliçesi olur. O halde evin kraliçesi olan annenize incilerle kraliçe tacı oluşturup çerçevelenmiş bir şekilde hediye edin.

İstiridye ve İncili Küpeler

İstiridye ve İncili Küpeler

Doğallıktan yana olan annenize bundan daha güzel bir anneler günü hediyesi veremezsiniz herhalde. İçerisinde minik ve sevimli incilerin yer aldığı bu istiridye küpeleri kendi ellerinizle de yapmanız mümkün.

İnci Süslemeli Parmak Arası Terlik

İnci Süslemeli Parmak Arası Terlik

Yaza hazırlık yapmaya başlayan annenize, ayakkabı konusunda destek olmaya ne dersiniz? Klasik parmak arası terlikleri inci ile süslediğiniz zaman çok daha şatafatlı bir sonuç elde etmiş olacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsme Özel Dekoratif Çalışma

İsme Özel Dekoratif Çalışma

Annenizin isminin baş harfini incilerle donatarak annenize sahip olabileceği en güzel ve anlamlı anneler günü hediyesini vermeye hazır olun! Çalışmanızda mukavva kullanabilirsiniz.

Metal İnci Çerçeve

Metal İnci Çerçeve

Geçmişi bugünlere taşıyan en emektar aracılar fotoğraflardır. Annenizle birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğrafınızı içerisine yerleştirebileceğiniz, inci süslemeli bu fotoğraf çerçevesi eminiz annenizin de büyük beğenisini kazanacak.

İstiridye LED Gece Lambası

İstiridye LED Gece Lambası

Mavi, sarı, yeşil ve pembe olmak üzere dört farklı seçeneği bulunan istiridye şeklindeki bu gece lambası renkli bir kişiliği olan annenizi mutlu etmeye yetecek. İlginç bir hediye arıyorsanız, lambasıyla inciyi temsil eden istiridye led gece lambasını tercih edebilirsiniz.

İncili Harf Bileklik

İncili Harf Bileklik

Şıklıktan konu açılmışken, annenizin isminin baş harfini ekleyebileceğiniz, inci detaylı bu şık bileklikten de bahsetmeden geçmeyelim istedik. Aksesuarlarında en çok inciyi tercih eden annenizin bileğine, incili harf bileklik de çok yakışacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın