Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Anıtkabir Yanıtı: 'Defteri Kaldırdılarsa Yine Gider, Yine Yazarız'

etiket İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Anıtkabir Yanıtı: 'Defteri Kaldırdılarsa Yine Gider, Yine Yazarız'

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Anıtkabir'deki deftere ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İmamoğlu, 'Defteri kaldırdılarsa yine gideriz yine yazarız.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sandıklara yapılan itirazlarda çifte standart bulunduğunu belirten İmamoğlu, Bizim sayımla ilgili bir derdimiz yok. Biz haddimizi biliyoruz, bunda problem yok. Ama hala milletin gözü önünde bir çifte standart varsa biz bunu anlatıyoruz. Bugüne kadar usulle ilgili soyut kavramlar üzerinden sayım yapılmadı. İstanbul bunun ilk uygulaması. Şimdi Ankara'da aynı şeyler konuşuluyor. Peki neden Balıkesir'de yapılmadı? Niye Malazgirt'te yapılmadı? Niye Yusufeli'nde yapılmadı? Hem de 3 oyla. Çifte standart olunca o zaman bu haktır, hukuktur diyemezsiniz' dedi.

"İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar inanın bir şey değişmeyecek"

"İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar inanın bir şey değişmeyecek"

'İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar inanın bir şey değişmeyecek' diyen İmamoğlu, Başka şeylere de girişim yapıyorlar. Bazı ilçelere bazı başvurular yapmışlar. Kaybetmek bu kadar zor mu allah aşkına ya? Teslim etmeyi bilin ya allah aşkına. Ak Parti’ye gönül vermiş dostlarımız beni tebrik ediyor. Bence en çok onları üzüyorlar. Bu kadar net yanlış yapıyorlar. Nereye kadar? ifadelerini kullandı.

"Nerede yanlış yaptıklarını araştırsalar AK Partili hemşehrilerime fayda verirler"

"Nerede yanlış yaptıklarını araştırsalar AK Partili hemşehrilerime fayda verirler"
İçeriğin Devamı Aşağıda

İmamoğlu şöyle devam etti: 

'Seçimi kaybettiklerini biliyorlar, biz de kazandığımızı biliyoruz. Ama bunu anlamak, kavramak ve kabul etmek istemiyorlar. Ben söyleyeyim, bu seçimde başarısızlığın sebebini araştırsalar, neyi eksik yaptık deseler hem kendilerine hem memlekete fayda verirler. Bunu yapsınlar. Kim nerede yanlış yaptı, hangi sözler yanlıştı gibi araştırmalar yapsalar AK Partili hemşehrilerime fayda verirler.'

Anıtkabir yanıtı

Anıtkabir yanıtı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan gün içinde yaptığı açıklamada İmamoğlu'nun Anıtkabir defterini 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' sıfatı ile imzalamasının protokole uygun olmadığını belirtmiş, 'Ne oldu? Milli Savunma Bakanlığı defteri oradan çekti, aldı' demişti. İmamoğlu'na Erdoğan'ın bu açıklaması da soruldu. İmamoğlu ise “Anıtkabir'e gitmek benim kararımdı. Özel defteri almışlarsa bir daha gider bir daha yazarız” diye yanıt verdi.

"En kötü senaryoda fark 17 bine iner"

"En kötü senaryoda fark 17 bine iner"

Ekrem İmamoğlu daha sonra Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın konuğu oldu. Yeniden sayılan oylara ilişkin bilgi veren İmamoğlu, 'Şu an aramızdaki fark 18 bin 445. Bize de rakibimize de oy çıkıyor. En kötü senaryoda 17 bine iner fark.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
718
375
58
33
25
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esthetician

Adam 5 gündür üslubu ile yerden yere vuruyor bütün akp yi. Genel başkanından tut sekreterine kadar :d

Pasif Kullanıcı

AKP İMAMOĞLUNU DÜNYA'YA TANITIYOR,SONRASINDA BAŞKANLIĞINI KUTLAYACAĞIZ

Kadir Akşahin

Millet bunaldı arkadaş, Millet birbirine sarılmak istiyor, Ben bu milleti barıştıracağım diyen Ekrem İmamoğlu'nu alkışlıyoruz. Öfke, kin, nefret, ötekil... Devamını Gör