Görüş Bildir
Haberler
İLK TEKNOLOJİK ROMAN

İLK TEKNOLOJİK ROMAN

YUM GÖZLERİNİ ROMAN OLARAK DÜNYADA BİR İLK

'Hayat yaşamak için kısa, ölmek için çok uzun'

Yum Gözlerini Dünya’da bir ilk olarak ; Okuyucu – kitap – gerçeklik üçgenini ön plana çıkaran ve okuyucuya, kitabı okurken hikaye ile iç içe geçmesini amaçlayan, teknolojik bir teknik kullanılmaktadır.

Özgür Göç, QR (Kare Kod) teknolojisini kullanarak hikayeye uyarlamış ve bu sayede okuyucuyu en çok heyecanlandıran, en çok merak uyandıran bölümlere ekleyerek gerçeklik hissini Dünya’da daha önce hiçbir kitabın yapmadığı kadar okuyucuya hissettirmiştir.

Bu duruma bir örnek vermek gerekirse;

Hikayemizdeki baş kahramanlarımızdan biri olan Bagnino karakteri, öyküde heyecan ve gerilimin yükseldiği bir bölümde özel bir jet kiralayarak bir uçuş gerçekleştirmektedir. Uçak iniş izni alabilecek midir? Kaptanın bu durumda kule ile yaptığı görüşme, dikkatleri çekmemek için çok soğukkanlı bir biçimde gerçekleştirmek zorundadır. Heyecan ve gerilim yükselmiştir. Bu esnada okuyucu kitabın o bölümünde bir QR kod ile karşılaşır. QR kodu okuttuğu anda bir video linkine yönlenir. Kaptanın kule ile yaptığı konuşmayı kokpitten ve kaptanın hemen yanından 1 dakika boyunca video olarak izlemeye başlar.

Aynı şekilde romanımızda baş aktörlerden olan Selin, Roma’nın ara sokaklarında yürürken daha önceden aşina olduğu bir müziği hatırlayarak geçmişe gidip duygusal kasırgalar yaşadığı bir sekansta, okuyucu yine bir QR kod ile karşılaşır. Bu sefer de QR kodu okuttuğu anda bir MP3 dosyasına yönlenir ve o müziği doğal ortamı ile dinlemeye başlar.

Kitaba dair bir ilkte ; Televizyon dizileri ve sinema filmlerinden alıştığımız single ( şarkı) çalışmasını gerçekleştiriyor. Yine kitap ile aynı adı taşıyan ve hikayeyi özetler nitelikte bir şarkı ile yapıyor. Şarkımızın QR kodu ile dinleme imkanı bulan okuyucularımıza ayrıca eseri seslendiren isim ile sürpriz yapıyoruz.

Son olarak korsan kitap ile mücadele konusunda hassasiyet sahibi olan yazarımız, kitabın arka kapağında W.İ.T ( Whatsapp İhbar Telefonu) hattı ile kitap severlere korsan kitap almayın, korsan kitap satılan yeri ve kitabı W.İ.T. ile fotoğraf çekip gönderin size kitabı yazar imzalı ve ücretsiz gönderelim diyor. Hayat yeni deneyimlerin tecrübesi ile daha keyifli hale geliyor, yeni bir deneyime hazırmısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

YUM GÖZLERİNİ KİTAP FRAGMANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın