Görüş Bildir
Haberler
İlk Galaxy S5 Bilgileri

İlk Galaxy S5 Bilgileri

Webtekno
28.01.2014 - 14:28 Son Güncelleme: 28.01.2014 - 14:51

Galaxy S5 Özellikleri, Fiyat Tahmini ve Çıkış Tarihi Bilgileri

Samsung şu anda mobil cihaz pazarının en büyük pay sahibi olarak görülüyor ve istatistiklere göre yeryüzündeki akıllı telefonların %80’i üzerinde Samsung logosu taşıyor. Peki Koreli teknoloji devinin bir sonraki akıllı telefonu nasıl olacak. İşte Galaxy S5 hakkında bilinen ve söylenen her şey.

Apple ile girdikleri ve bazen tatsız olabilen rekabet Samsung’u da her seferinde daha büyük bir adım atmaya zorluyor ve birbiri ardına gelen telefonları her seferinde bir sonrakini birkaç boy geride bırakıyor. (Boy demişken Samsung’un phablet kavramını mobil dünyaya kazandıran büyük telefonlarını da unutmamak gerekli.)

Samsung’un amiral gemisi telefonu (Bu da herkesin diline sakız oldu ne gemiymiş) Galaxy S4 şu an için pazardaki en güçlü telefonlardan birisi; ne var ki Apple’ın iPhone 6’sı geldiğinde bu yerini koruyamayabilir. Bu nedenle Galaxy S5 önce S4’ü geride bırakmalı.

İşte Samsung Galaxy S5 hakkında bilinen ve söylenen kadarı ile tasarım, yazılım ve donanım özellikleri:

Alüminyum Gövde

Bazı kullanıcılar çok beğeniyor ve kullanışlı buluyor olabilir; ama artık Samsung’un da metal gövdeye geçme vakti gelmişti diye düşünenlerdenseniz. Galaxy S5 sizi tatmin edebilir.

Taipei Times’ın haberine göre Catcher isimli bir üretici – ki kendisi HTC ve Apple için metal telefon kasaları üretiyor. – Samsung’un 2014 yılında piyasaya çıkaracağı bir model için alüminyum ve magnezyum alaşımlı gövdeler üretmeye başlamış.

Haberler bu şekilde yayılmıştı kısa süre önce. Ne var ki; Samsung çizgisinden şaşmadı ve S5’in plastik gövde ile piyasaya çıkacağını; ancak metal kasaya sahip bir Galaxy F modelinin de aynı dönemde metal kasa isteyenler için üretileceğini söyledi. (Neden her istek için ayrı model Samsung, neden?)

Kaynak: http://www.webtekno.com/samsung/samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın