Görüş Bildir
Haberler
İlişkiyi Ayrılığa Götüren Nedenler Nelerdir?

İlişkiyi Ayrılığa Götüren Nedenler Nelerdir?

Her Kadına
12.11.2014 - 19:08 Son Güncelleme: 12.11.2014 - 22:30

İlişkiyi Ayrılığa Götüren Nedenler Nelerdir?

Seks için aceleci davranmak!

Bırakın üzerinize o düşsün biraz nazlı davranın. Kadınlarda bağlılık duygusuoluşturan seks , erkeklerde tam tersine bazı hormonların fazlaca salgılanmasını sağlayıp yaşadığınız anı sıradanlaştırabiliyor. Siz yatak konusunda ondan ne kadar uzak durusanız, merak duygusu ve sizi elde etme çabası o kadar yükselecektir.

Detaylara fazlaca girmek!

Hiçbir erkek çok fazla konuşup detaylara girilmesinden hoşlanmaz. Onaher olayın detayını en ince ayrıntısına kadar anlattığınızda ilişkinizin daha sağlam olacağını düşünmeyin. Sizi merak etmesine izin verin ve fazla detay vermeyin!

Sürekli iletişimde olmak!

Telefonu elinden düşürmesine izin vermeden onu mesaj yağmuruna tutmak ya da dakika başı aramak, size daha fazla bağlanmasını sağlamaz. Aksine bu durum onu sıkmaya başlar ve kavgalar fazlalaşır. Hem kendinizin hem de onun nefes almasına izin verin!

Her şeyini karıştırmak ve dedektiflik duygusu!

Ona ait özel eşyaları, bilgisayar, telefon, çanta, dolap vs. her şeyi karışmaya kalkmayın ve onun açığını yakalamaya çalışmayın. Bu ilişkinizi çıkmaza sokacağı gibi sizi de obsesif bir kişiliğe sürükleyecektir. Bırakın sizin özeliniz size, onun ki ona kalsın!

Değiştirmek için çabalamak!

Artık öğrenemediniz mi? Bir insan 7’sinde ne ise 70’inde de o olur. Yani kimseyi değiştirmeye çalışmayın . Hoşunuza gitmeyen davranışlarını değiştirmeyi denemek yerine onunla konuşun ve biraz alttan almaya çalışın. Çünkü erkekler onu değiştirmeye çalışan kadınlardan ışık hızıyla soğurlar.

Kaynak: http://herkadina.com/iliskiler/iliski...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın