Görüş Bildir
Haberler
İlişkinizi Canlı Tutmak Sizin Elinizde!

İlişkinizi Canlı Tutmak Sizin Elinizde!

İlişkinizi Canlı Tutmak Sizin Elinizde!

Aşk ne güzel şey değil mi? Gözünüz kararır hiçbir hatayı hiçbir olumsuzluğu görmez sadece pozitif olaylara odaklanırsınız. Kendinizi bulutlarda uçuyor hissetmeniz çok normal, aşkın zaten doğası bu değil mi? ;ancak daha sonra her hareketinden zevk aldığınız sevgiliniz, o mükemmel adam gider yerine sıradan birisi gelir. İlk zamanlarda hesaba almadığınız olaylar bir çığ tanesi gibi büyüyüp, büyük kavgalara yol açmaya başlar. Daha sonra kendinizi ayrılığı düşünürken bulursunuz ;ama zordur emek verdiğiniz ilişkiyi ve sevgilinizi öylece bırakıp gitmek. Bunların yaşanmaması ve ilişkinizin her daim canlı kalması için bir rehber hazırladık. Gelin isterseniz beraber inceleyelim:

·         İlk başlarda her fırsatta görmeye can attığınız kişi sevgiliniz olur. Onunla beraber hayat daha tatlıyken bir anda kendinizi yorgun argın bir iş günü sonrası eve gitmek için çabalarken bulursunuz. Hatta belki koca bir gün boyunca kendisiyle hiç konuşmadığınızın farkına varırsınız. Bunun sebebi önceliklerinizin değişmiş olmasındandır. Unutmayın ilişkinizde yaşadığınız sorun küçük de olsa hayatınıza yansır. Böyle sorunlar yaşamamak için mutlaka ilişkinizi öncelik olarak ilk sıralara koymalısınız.

·         Erkekler aptal değildir. Herhangi bir sıkıntıları olduğu zaman anlatmak ve karşı taraftan çözüm önerileri beklerler. Evet bizim erkeklere göre daha fazla konuştuğumuz yadsınamaz bir gerçek ;ancak bir şey anlattığı zaman sadece haklısınlar ile geçiştirmeyin, onun derdine çözüm bulmaya çalışın. Böylelikle sadece hayat arkadaşı değil en yakın arkadaşlarından biri haline de gelmiş olursunuz.

·         Sürekli dip dibe olmak zorunda değilsiniz. Eğer farklı yaşantılarınız olursa bir araya geldiğiniz zaman konuşacak çok daha fazla şeyiniz ve paylaşacak daha fazla konunuz olur. Onu sıkmayın onun da sizi sıkmasına izin vermeyin. Bırakın istediği zaman arkadaşlarıyla zaman geçirsin. Tabi sizi ihmal etmemek şartıyla.

·         Beraber kaliteli zaman geçirmek çok önemlidir. Mesela, beraber ortak aktiviteler yapın ve bunu sürekli değiştirerek devam ettirin. Ortak paylaşacağınız, ortak emek verdiğiniz konular olması ilişkiniz sıcak kalması için son derece önemlidir.

Onun için sorun yok hanımlar! Unutmayın her şey bizim elimizde. Yeter ki gerektiği zaman gerektiği gibi üzerimize düşeni yapalım!

Kaynak: http://www.kadinisterse.net/2016/03/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın