Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

etiket İlişkilerinde Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

İlişkilerinde koşarak uzaklaşman gereken burcu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O zaman doğum gününde büyük şair Turgut Uyar'ı anarak başlayalım. Sevgilinle bir göğe baksan hangisini seçerdin?

2. Aşkın üç s'sinden senin için en önemli olanı hangisi?

3. Sence seni en iyi tanıyan kişi kim?

4. Sevgilini ailenle tanıştırdın ama o da ne? Ailen sevgilinden pek haz etmedi. Tepkin ne olur?

4. Sevgilini ailenle tanıştırdın ama o da ne? Ailen sevgilinden pek haz etmedi. Tepkin ne olur?

5. Çalışma ortamında nasıl bir karaktere sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence kurallar ne için var?

6. Sence kurallar ne için var?

7. Geldik son soruya. Aşktan yana bir derdin olsa taktik için ilk hangi dizi karakterinin kapısını çalarsın?

Koç!

Koç!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç koç. Özgür bir yapın var ve otoriter özellikleri olan Koç burcu birisiyle anlaşman çok zor.

Boğa!

Boğa!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç boğa. Sen rahatlık ve huzur insanısın boğa ise kavgacı, inatçı ve katıdır. O iş zor...

Akrep!

Akrep!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç akrep. Hayatında eğlence, gülüp eğlenmek çok önemli. Bu yüzden ciddiyet sahibi bir akreple ilişki yürütemezsin.

Oğlak!

Oğlak!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç oğlak. Oğlaklar gösterişlidir, çoğu zaman kendine gereğinden fazla güvenir. Senin gibi tevazuya ve sadeliğe önem veren birisiyle zor...

Terazi!

Terazi!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç terazi. Terazi burcu insanı denge insanıdır, mesafelidir, bazen de soğuktur. Bu yüzden senin gibi samimi ve resmiyete gelemeyen birisi için terazi burcu ilişkisi çok ama çok zor geçer.

Başak!

Başak!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç başak. Başak burcu her şeyin mükemmelini ister. Kafasında kurduğu dünyayı hiçbir zaman ona sunamazsın. Bu yüzden bir başak ilişkisi seni çok ama çok zorlar.

Yengeç!

Yengeç!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç yengeç. Yengeç burcu insanı çok kibar veya dikkatli olabilir ama bunun yanında gereğinden fazla alıngandır. Senin gibi rahat birisiyle gereğinden fazla alıngan birisinin ilişkisi çok uzun sürmez.

İkizler!

İkizler!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç ikizler. İkizler insanı gereğinden fazla konuşkan olabilir. Senin gibi hayatını kafa dinlemek için tasarlamış birisi için çok ama çok zor bir ilişki...

Kova!

Kova!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç kova. Kova burcu insanı ilgi çekmeyi, herkesin kendisiyle ilgilenmesini ister. Bu yüzden başarısız olduğunda çok fazla şikayet eder ve mızmızlanır. Senin gibi mazeretlerden hoşlanmayan birisiyle bir kovanın ilişkisi fazla yürümez.

Yay!

Yay!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç yay. Senin gibi sakin birisinin aşırı sabırsız ve aceleci bir yayla işi çok ama çok zor. Dengeleyebiliriz birbirimizi diye düşünme sakın. Yay insanının aceleciliği seni bir süre sonra bıktırabilir.

Akrep!

Akrep!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç akrep. Bir akrep senin gibi herkesin fikrini dinleyip ona göre iş yapmaz. Akrep insanı dediğim dediktir. Bazen sırf inadından yanlış yapar. Senin gibi dikkatli, insanların fikrine önem veren biri için bir akreple sevgililik çok fazla yürümez.

Aslan!

Aslan!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç aslan. Aslan burcu insanı tam bir kontrol manyağıdır. Her şeye, herkese karışır ama kendisi de eleştirileri asla kabul etmez. Senin gibi özgürlüğüne düşkün biri aslan burcu gördüğünde derhal uzaklaşmalı.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1016
524
221
135
117
94
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?