Görüş Bildir
Haberler
İlişkilere Bakış Açına Göre Hangi Kadın Yazarsın?

etiket İlişkilere Bakış Açına Göre Hangi Kadın Yazarsın?

Edebiyatın en büyük ilham konusu, hangi devirde ne yaşanırsa yaşansın, her zaman romantik ilişkiler oldu. Romantik ilişkilerdeki tavrımız zihnimizde yer kapladığı gibi, kişiliğimiz hakkında da büyük ipuçları veriyor.

Testimizi çöz ve hangi kadın yazar olduğunu bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendine bir yakışıklı seç!

2. Bu yakışıklının seni en çok mutlu edecek hareketi ne olabilir?

3. Çocuk sahibi olmak konusunda ne düşünüyorsun?

4. Hayalindeki erkeğin en sevdiğin özelliği?

5. Diyelim ki sevgilin seni aldattı. Tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar senin en çok hangi özelliğini takdir ederler?

7. Son olarak da bir yatak odası seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pucca çıktın!

Pucca çıktın!

Başına gelen her kötü olaya bile gülebilecek ve her durumda kendi yolunu bulabilecek bir yaradılışın var. Neşelisin; insanlara da bunu yansıtıyorsun ve kendini sevdiriyorsun. Samimiyet senin en çabuk fark edilen özelliğin. Aslında böyle saf, havai gibi görünsen de; zehir gibi akıllısın! Bu hayat yolunda oldukça eğleneceksin, kahkahaların hiç kesilmeyecek!

Tezer Özlü çıktın!

Tezer Özlü çıktın!

Sen ne kadar derin, ne kadar zeki, ne kadar hisli, ne kadar cesursun... Tanımayan bilmez! Bazen zamana ayak uydurmakta zorluk çekiyorsun. Gelecekten gelmişcesine zeki; geçmişten kalmışcasına duygusalsın. Cesaretin ve özgür ruhun seni hayat boyunca yepyeni yollara sürükleyecek, bu yollardan kalbini kırdırmadan geçmeyi öğrenmelisin! Adeta müzeye konulması gereken, şahane bir insansın!

İpek Ongun çıktın!

İpek Ongun çıktın!

Sen adeta örnek insansın! Değerlerine bağlısın ama aynı zamanda yenilikçisin. Samimisin ama aynı zamanda da seviyelisin. Senin karakterine her şey dozunda verilmiş! Hayatında senin gibi bir insan olanın sırtı yere gelmez! Fakat bazen biraz gevşemeli ve eğlenmeyi de öğrenmelisin. Her detayı kafana takarsan erken yaşlanırsın!

Emine Şenlikoğlu çıktın!

Emine Şenlikoğlu çıktın!

Geleneklerine ve prensiplerine çok fazla bağlısın. Değişimden biraz korkuyor olabilirsin fakat bu sabit tavrın seni çevrendekiler için en güvenilir insan yapıyor. Fazla duygusal değilsin lakin çevrenin iyiliğini istiyorsun; bunun en doğru yolunun da insanları eğitmek olduğunu düşünüyorsun. Birazcık daha yumuşak bir tavır takınsan aslında çok daha başarılı ve mutlu olabilirsin!

J. K. Rowling çıktın!

J. K. Rowling çıktın!

İşte büyümeyen çocuğumuz da burada! Çok hayalperest ve yumuşak başlı birisin! Bazen fazla fedakar olabiliyorsun; dünyanın gerçeklerinden kaçtığın da olmuyor değil! Neyse ki çevrendekiler seni olduğun gibi seviyorlar. Pamuk şekeri gibi bir şeysin sen! Kurduğun ilişkiler de, tıpkı sen gibi, yumuşacık ve sevgi dolu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
890
398
197
119
50
28
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mycroft-moriarty

J.K. Rowling çıktı . Ama J.K. Rowling gibi bir yazarla Pucca diye bir internet fenomeni nasıl aynı teste konulmuş bir anlam veremedim...

Doğa

3. soruda neden erişkin bir birey olarak çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ve istemiyorum diye bir seçenek yok

Snbkc snbkc

Sanırım test yanlış arkadaşlar.Pucca kim ve nasıl diğer yazarlarla internet fenomeni kadını aynı kefeye koyarsınız? Diğer yazarlarımızın emeklerine biraz say... Devamını Gör