Görüş Bildir
Haberler
İlhan Ekşioğlu: 'Başkanımız TFF'yi Aradı'

İlhan Ekşioğlu: 'Başkanımız TFF'yi Aradı'

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, ertelenen derbi ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ekşioğlu, Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı'nı arayarak derbinin oynanmamasını talep ettiğini, bunun üzerine yapılan gerekli görüşmeler sonrasında maçın ertelendiğini ifade etti. Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ise, 'Teröre teslim olacak değiliz. Türkiye'nin bütünleşmesi lazım' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Galatasraay ile oynayacakları maçın terör saldırısı riskinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından kişisel Twitter hesabından ertelenmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçın ertelenme kararının verilmesinden önce Aziz Yıldırım’ın TFF yetkilileri ve valiyle bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Ekşioğlu,” Başkanımız tarafından TFF başkanı aranarak maçın oynanmamasının daha uygun olacağı belirtilmiştir. Bunun üzerine TFF başkanı gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi ve geri dönerek valiliğin de aynı görüşte olduğunu bildirdi. Maç terörden dolayı seyircisiz olarak açıklandığından bunun oynanmaması ülke menfaatinin bizim menfaatimizden üstün olduğunu düşündüğümüzden seyircisiz oynama her nekadar bizim lehimize görünse de Fair play için oynanmamasının daha doğru olacağı kanaati ile tehir olmasını istedik. Ülkemiz için hayırlısı olsun” açıklamalarında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uslu: Teröre Teslim Olacak Değiliz

Uslu: Teröre Teslim Olacak Değiliz

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ise 'Biz de Arena'da seyircili oynamak istiyoruz. Seyircisiz oynamak anlamsız. Madem bir güvenlik tehlikesi var, sağlıklı olan maçın ertelenmesiydi. Ayrıca seyircisiz oynayıp da maçı kazansak, ligin sonunda şampiyon olduğumuzda bunu anlatamazdık. Bu durumu izah etmek zor olurdu' şeklinde konuştu.

'Teröre Teslim Olacak Değiliz'

Uslu, 'Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberlik gerek. Bakın Milli takım kampı ertelendi. Olağanüstü bir durum var. Tabii ki teröre teslim olacak değiliz. Türkiye'nin bütünleşmesi lazım. Birlikte olmamız lazım. Bizim Türkiye dışında bir ülkemiz yok ki. Gidip İngiltere liginde mi oynayacağız? Bu ülke bizim' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Gs adamlık görsün...