Görüş Bildir
Haberler
"Ben Uzaylıyım" Deseler, Kimsenin Şaşırmayacağı 8 Ünlü

"Ben Uzaylıyım" Deseler, Kimsenin Şaşırmayacağı 8 Ünlü

tümör
11.04.2015 - 18:56 Son Güncelleme: 12.04.2015 - 00:04

1. WİLLEM DEFOE

1. WİLLEM DEFOE

Estetik faciası değil. Tamamen doğal ve ürküten yüzüyle “alienvari” aktör Willem Dafoe. Tabi ki en yetenekli ve karizmatik oyunculardan biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. DAVID BOWİE

2. DAVID BOWİE

Üstün yetenekleri  , feminen erkek görüntüsü, şarkılarında uzaya dair yazdığı sözler… Evet David Bowie bir ikon ve bu dünyadan olamayacak kadar iyi. Kavga sonucu göz bebeklerinden birini kaybetmesi ,iki gözünün farklı renkte olmasına neden olmuştur.  “Cam göz” onu daha uzaylı ve daha cool bir görüntüye kavuşturmuştur.

3. TİLDA SWINTON

3. TİLDA SWINTON

Farklı görüntüsü ve başarılı oyunculuğuyla bu dünyadan olmadığını düşündüren aktris Tilda Swinton , David Bowie’ ye benzerliğiyle de biliniyor. Stil sahibi olduğu kesin.

4. MARILYN MANSON

4. MARILYN MANSON

Satanist rahip görüntüsüne sahip olmak için yaptığı makyaj olmadan da korkutabilen Marilyn Manson, düşünce dünyası ve yaşam tarzıyla da başka bir gezegenden gelmiş olabileceği izlenimi veriyor.

5. MİRANDA KERR

5. MİRANDA KERR

Ünlü melek Miranda Kerr’in küçük, üstten basılmış gibi görünen poğaça suratı, hem ilginç hem de ona sevimli ve çekici bir ifade veriyor. Ona benzemek için estetik ameliyat olan bir hayranı bile var.

6. HAYKO CEPKİN

6. HAYKO CEPKİN

Şüphesiz ki O bizden biri. Ama biz dünyalılar kadar sıradan ve sıkıcı değil. Ürküten tarzına rağmen Hayko Cepkin  her zaman pozitif enerji veren ünlülerden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. BENEDİCT CUMBERBATCH

7. BENEDİCT CUMBERBATCH

İnce , uzun yüzüne küçük gelen cam rengi gözleri , mermer gibi beyaz ve pürüzsüz cildi ile Benedict Cumberbatch ‘in görüntüsü ilk bakışta size farklı gelebilir. Ama gözünüz alışınca ne kadar çekici bir erkek olduğunu fark edeceksiniz. Tabi bunda karizmatik duruşu ve sesinin de payı var. Nam-ı diğer Sherlock  Holmes ,  girdiği her rolde değişen saç şekli ve başarıyla

canlandırdığı farklı karakterlerle son dönemin gözde aktörlerinden.

8. TED DANSON

8. TED DANSON

Karakteristik yüz hatlarıyla karizma aktörlerden Ted Danson’ı “Cheers”  dan hatırlıyoruz.  Farklı görünüşü bu dünyadan olmadığı izlenimini verebilir ama o işinde gücünde bir aile babası.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
16
9
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Sutaş

Beauty and the Beast'deki aktör Ted Danson mı???

Habibe Safir

hayır,ron pearlman o...

tümör

düzeltildi..

Fadime

Yaff hepsini geçtim de ''Miranda Kerr uzaylıyım dese inanırım'' nedir yaa ??

tümör

ekşi sözlükte Miranda Kerr başlığına "uzaylı" yaz.. ara..cevabını alırsın.