Görüş Bildir
Haberler
İlgilisine Duyurulur: Seni Nasıl Tavlamak Lazım?

etiket İlgilisine Duyurulur: Seni Nasıl Tavlamak Lazım?

Senin ne kadar zor bir insan olduğunu tahmin edebiliyoruz. Özellikle ilişki konusunda aklını çelmek bir hayli zor olmalı. Ona kendinle ilgili ipuçları vermeye ne dersin? Böylece verdiğin cevaplara göre bir sonraki adımı nasıl atacağını az çok kestirebilir.

Test sonucunu malum ortamlarda paylaş bakalım mesajı alacak mı :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım: Hangisiyle evinin kapısından alınmak istersin?

2. Peki sence onunla gideceğin ilk akşam yemeği menüsünde ne olmalı?

3. Ayakkabı olayı sence de çok ince bir detay olmalı. Seni tavlaması için bunlardan hangisini giymesi lazım?

4. Diyelim ki sana bir sürpriz yapacak ve bu yerlerden bir tanesi için uçak bileti aldı. "Ayyy inşallah şuradır" dediğin yer neresi?

5. Bak bu soru da senle ilgili büyük bir ipucu: Bunlardan hangisini sabaha kadar tartışırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Para konusuyla ilgili bize söylemek istediğin bir şey var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni tavlamak için doğa sevgisi şart!

Seni tavlamak için doğa sevgisi şart!

Sen tam bir tabiat aşığısın. İlişki yaşayacağın kişinin de en az senin kadar gezmeyi, tozmayı ve doğayı sevmesi lazım. Paraymış pulmuş, senin için amaç değil araç. Maddiyata o kadar tamah etmiyorsun çünkü hayatı dolu dolu yaşamak her şeyden daha önemli. Buradan ilgili kişilere senin yerine biz duyuralım: Arkadaşım, bu insandan mükemmel bir yol arkadaşı olur, hazırlığını ona göre yap!

Eğlenmeyi bilmeyen seni tavlamaya kalkmasın!

Eğlenmeyi bilmeyen seni tavlamaya kalkmasın!

Sen tam bir eğlence insanısın. O kadar büyük bir enerjin var ki evde tek başına dev bir parti bile yapabilirsin. Senin için önemli olan o an mutlu olmak. 'Hayat kısa, boşver yaşa' tam senin lafın. Nasıl göründüğün sadece kendin için önemli, kimseye kendini beğendirtmeye çalışmıyorsun. Senin için malum şahıslara mesajı biz gönderiyoruz: Bu insanda şehir şebekesi gibi enerji var, yorulacaksanız hiç bulaşmayın!

Zekasına güvenen seni tavlar!

Zekasına güvenen seni tavlar!

Sen ortamların her zaman en son konuşan tipi olduğun için seni tavlamak epey zor. Tecrübelerinin kaynağı gözlem yeteneğin. Üstelik entelektüel birikime de oldukça önem veriyorsun. Bir şeyi yapacaksan en iyisi olmak zorunda, yoksa hiç olmasın diyorsun. Bu yüzden hesap kitap konusunda da iyi olduğunu söyleyebiliriz. Seni tavlamak isteyene mesajımız: Bu kişiyi çarpmanız için gerçekten cin olmanız lazım. Hazır olunca piste buyurun...

Romantizmle tavlanıyorsun!

Romantizmle tavlanıyorsun!

Hala senin gibi insanların olduğunu görmek güzel bir gelişme. Senin için duygular her şeyden daha önemli. Bu yüzden mal mülkle gözünü boyamak neredeyse imkansız. Önce seni romantizme inandırmak lazım çünkü sahte olan her şeyi anlayabiliyorsun. Seni tavlamak isteyenler için mesajı biz yazalım: Gerçek bir romantikle nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsanız hiç bulaşmayın; bu kişi sizi duygularıyla dövebilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1495
581
434
252
61
49
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Zekasına güvenen seni tavlar! Zekasına güvenen seni tavlar! Sen ortamların her zaman en son konuşan tipi olduğun için seni tavlamak epey zor. Tecrübeleri... Devamını Gör

Berkut Keskin

ilk buluşmada sevgilisine döner ısmarlayanlar burada mı? :D

Adem Ersin Çakmak

Kardeşim ben genelde Dünya Mutfaklarına gider Orda Meksika usulü dürüm denilen Wrap yada Dürüm Fajita ısmarlarım...

Seha

Ya yumurta topuk mudur nedir onla o spor ayakkabi ne allasen? Onlari giyeceğine topuklu giysin dedim en sonunda, ne seceyim ya ben simdi burda derken.

Adem Ersin Çakmak

Motorsiklet seçeneği yoktu Ferrari seçtim ben napıyım şimdi ? Ferrarisi olan güzel beni nerden bulsun ?? Ebedi sap !