Görüş Bildir
Haberler
İleride Nasıl Bir Dede veya Nine Olacaksın?

etiket İleride Nasıl Bir Dede veya Nine Olacaksın?

Torunlarından önce sen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. İsminin baş harfini öğrenelim.

3. Şimdi sıra doğduğun ayda.

4. Sence vakit geçirmek için internete en güzel alternatif hangisi?

5. Yüz denince aklına ilk gelen hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak... Hayatının bir roman olsa kapağını hangi renk seçerdin?

Çılgın dede!

Çılgın dede!

Verdiğin yanıtlara göre sen çılgın bir dede olacaksın. Bazı kişilerin biyolojik yaşı değişse de ruhu hep genç kalır. Yüzündeki kırışmalar onun içindeki çocuktan bir şey kaybetmesine neden olmaz. Sen de onlardansın hiçbir zaman ruhen yaşlanmayacaksın ve torunlarınla dede torun değil, arkadaş gibi vakit geçireceksiniz!

Bilge bir dede!

Bilge bir dede!

Verdiğin yanıtlara göre sen bilge, herkesin bir şeylere danışmaya geldiği, görgülü ve bilge bir dede olacaksın. Geçen yıllar yaptığın hataları değerli kılacak ve bunların hepsinden ders çıkaracaksın. Bu da seni daha olgunlaştıracak. Torunlarının sevdiği, her zaman saygı gösterdiği ve adımlarını bile atarken sana danışacakları bir dede olacaksın.

Otoriter bir dede!

Otoriter bir dede!

Verdiğin yanıtlara göre sen sert mizaçlı, otoriter bir dede olacaksın. Normalde de kontrol etmeyi seven, liderlik özellikleri olan birisin ve bu huyun yaşın geçtikçe artacak. Bu yüzden dediğim dedik bir dede olacaksın ama içinde her zaman sevgi dolu, tonton bir dede olacak. Kimsenin senin sevginden şüphesi yok ama biraz daha yumuşak davranmanda fayda var. :)

Çılgın bir nine!

Çılgın bir nine!

Verdiğin yanıtlara göre sen çılgın bir nine olacaksın. Sen sadece biyolojik olarak yaşlanacaksın. E, ona da yapacak bir şey yok ama geçen yıllar sadece doğum günü pastandaki ekstra mumlardan ibaret olacak. Çünkü ruhun hep 18 olacak. Torunlarıyla iyi vakit geçiren, onların her isteğine uyan ve beraber çılgınlıklar yapabileceğiniz bir nine olacaksın. İyi eğlenceler. :)

Tontiş bir nine!

Tontiş bir nine!

Verdiğin yanıtlara göre sen tontiş, herkesin sevgilisi, sevimli bir anneanne veya babaanne olacaksın. Zaten içinde olan insan sevgisi yıllar geçtikçe daha da artacak. Hele bir de torunlarının etrafını sardığını düşünsene. Herkesin senin için etrafında pervane olduğu bir gülümsemenle ailenin tüm fertlerini motive edecek, onların sevgilisi bir nine olacaksın.

Otoriter bir nine!

Otoriter bir nine!

Verdiğin yanıtlara göre sen tüm kararları vermek isteyen, sert ve otoriter bir babaanne/anneanne olacaksın. Zaten ruhunda biraz inatçılık var. Yıllar geçtikçe bu birazcık artacak. Tabi bunlar hep onların da iyiliğini düşündüğün için. Yoksa onlar da senin onları ne kadar sevdiğini biliyor ama bu biraz da karakter meselesi. Yine de biraz yumuşasan iyi olur. :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
491
315
199
72
25
17
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Çılgın bir nine! zaten baska bir sey ciksa sasardim :)

Jung Chui Han

Çılgın bir nine çıktı ▌▌▌▌▌▌ Ben açıkcası torunu ve çocuğu olmayan büyük ihtimalen kedisi de olmayan yalnız ve mutlu bir nine olacağım ^ω^ Ama Allah korusun... Devamını Gör

Ne farkeder

Harflerde r yok

Celia

Adı r ile başlayanları insandan saymıyorlar galiba.