Görüş Bildir
Haberler
İlahiyat Profesörü Mimarlık Fakültesi Dekanlığına Atandı

etiket İlahiyat Profesörü Mimarlık Fakültesi Dekanlığına Atandı

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek'in vekaleten dört fakültenin dekanlığını yürüttüğü ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Odatv'den Servet Seyfettin Mete'nin haberine göre; Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık, Spor Bilimleri ve Turizm fakültelerinin dekan vekili olan Rektör Yardımcısı İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek'e yeni bir görev daha verildi. Şimşek, Fen Edebiyat Fakültesi dekan vekilliği görevine atandı.

Tasavvuf ve tasavvuf tarihi alanlarında çalışmalar yapan Prof. Dr. Şimşek aynı zamanda üniversitede komisyon başkanlığı, senato üyeliği, rektörlük yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürütüyor.

"Açılış duasını bilmiyorum"

"Açılış duasını bilmiyorum"

Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçen yıl Çorum’da düzenlenen bir açılış programında açılış duası bilmediğini söylemesiyle gündeme gelmişti. Şimşek, TBMM eski Başkanı İsmail Karaman ile AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katıldığı açılış töreninde dua için kürsüye davet edilmiş, ancak “Açılış duası bilmiyorum” demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
101
46
16
11
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Boğaziçili öğrencilerin günlerdir neden isyanda olduğunu anlatan bir haberdir bu. Öğrencisinden akademisyenine liyakatın korunduğu ender üniversitelerden bir... Devamını Gör

Giordano Bruno

bi reklam vardı, anneler günü için çekilmiş, çocuk şey diyordu benim annem hem doktor, hem aşçı, hem kuaför, hem bekçi, hem mühendis, hem itfaiyeci, hem past... Devamını Gör

Oğuz Arkhe

Şu bıyığı görünce zaten tilt olmaya başlıyorum