Görüş Bildir
Haberler
İkinci yılbaşı özel indirimi başladı!

İkinci yılbaşı özel indirimi başladı!

Hazır indirim varken birkaç ürün birden hazırlasanız şahane olur. Kısa süre sonra yıldönümünüz varsa, özel birinin doğum günü yaklaşıyorsa, indirim kesinlikle iyi bir fırsat!

Sizin için büyük bir yılbaşı kampanyası hazırladık. Duyurduk. Son gün dedik. Bitiyor dedik… fakat bir de sürpriz yaptık. İlk kampanyamız bitti, şimdi sıra diğerinde…

Bu kez “Fotoğraf Baskı” ve “Lukapu Ceplik” ürünleri dışında kalan tüm Lukapu ürünlerinde geçerli yüzde 30 indirimle karşınızdayız. Lukapu.com adresine girdikten sonra karşınıza çıkan “E-posta adresini yaz, kupon kodunu al”a tıklayın, kodunuz size gelsin. Ve sonra da fotokitabınızı, takviminizi tasarlamaya başlayın.

Hatta bir öneri, hazır indirim varken birkaç ürün birden hazırlasanız şahane olur. Kısa süre sonra yıldönümünüz varsa, özel birinin doğum günü yaklaşıyorsa, indirim kesinlikle iyi bir fırsat!

Yalnız hatırlatalım, indirim 24 Aralık tarihine kadar geçerli. Aksi takdirde fotokitabınızı istediğiniz tarihte size ulaştırmamız zor olabilir. Risk almayalım dedik.

Aslında bakarsanız, her yıl olduğu gibi bu yıl da sizi düşündük. Neden fotokitap iyi bir hediye diye soracak olursanız, bu yazıyı (http://lukapu.com/blog/neden-fotokitap-2.html) okumanızı öneriyoruz.

Hatıralarınızı saklayın, hediye edin, en özel anlarınız hep sizinle olsun…

Kampanya şartları

  • Lukapu Yılbaşı Kampanyası 24 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir.

  • Yılbaşına yetişmesi için siparişinizi en geç 24 Aralık’ta vermiş olmanız gerekmektedir.

  • Kampanyamız; “Fotoğraf Baskı” ve “Lukapu Ceplik” ürünleri dışında kalan tüm Lukapu ürünlerinde geçerli %30 indirim kampanyasıdır.

  • Sipariş aşamasında kupon kodu yazan kısma kupon kodunuzu yazarak, %30 indirimden yararlanabilirsiniz.

  • 24 Aralık 2015 gecesi kampanyamız, sistemimiz tarafından otomatik olarak sonlandırılacaktır.

  • Kampanyamız başka kampanyalarla birleştirilemez.

  • Kampanyaya katıldığınızda, katılım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Kaynak: http://lukapu.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0