Görüş Bildir
Haberler
İki Farklı Kaynak: Gazi’de Evinin Balkonunda Vurulan Pınar Gemsiz'i Kim Öldürdü?

İki Farklı Kaynak: Gazi’de Evinin Balkonunda Vurulan Pınar Gemsiz'i Kim Öldürdü?

Onedio Medya
16.05.2016 - 15:57

Gazi Mahallesi’nde bir gösteri sırasında evinin balkonundayken göğsünden vurulan Pınar Gemsiz, ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA: 'Nereden geldiği belli olmayan bir kurşun'

DHA: 'Nereden geldiği belli olmayan bir kurşun'

DHA'nın haberine göre olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi'nde korsan gösteri yapan bir gruba polis ekibi müdahale etti. Bu sırada, nereden geldiği belli olmayan bir kurşun, evinin balkonunda durmakta olan Pınar Gemsiz adlı kadının göğsüne isabet etti. Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 1 çocuk annesi Gemsiz ameliyata alındı; ancak kurtarılamadı.

DİHA: 'Polisler zırhlı araçtan çıkarak boş kovanı alıp olay yerinden uzaklaştı'

DİHA: 'Polisler zırhlı araçtan çıkarak boş kovanı alıp olay yerinden uzaklaştı'

DİHA'nın haberine göre ise Gazi Mahallesi'nde Devrimci Gençlik İnsiyatifi ve Devrimci Genç Kadın İnsiyatifi ile polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada polisin silah kullanması üzerine Millet Caddesi'nde evinin balkonundan dışarıya bakan Pınar Gemsiz göğsünden yaralandı. Görgü tanıkları, 'Gemsiz yaralandıktan sonra polisler zırhlı araçtan çıkarak boş kovanı alıp olay yerinden uzaklaştı' dedi.

Yaralı kadın Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Ameliyata alınan Gemsiz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Piknik tüpünden bomba yapıp çoluk çocuk öldüren kahpeler bu kadına mı acıyacak..Ortalığın karışması için analarını babalarını keser bu gözleri kan bürümüş te... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

dövlet mövlet diye dalga geçen bir sığır vardı nerede o?

Mehmet Cepik

Tayyib s.cmista, g.tünü yalamaya gitmis...

Evet, tartışılacak bir şey yok; polis her zamanki gibi halka karşı işlediği suçu örtbas etmeye çalışıyor. Bu arada, örtbas etme olayı sadece boşkovanı apartm... Devamını Gör