Görüş Bildir
Haberler
İki Çocuğu Cinayete Kurban Giden Bir Annenin Feryadı Spikeri de Ağlattı: "Kim Verecek Bunun Hesabını?"

etiket İki Çocuğu Cinayete Kurban Giden Bir Annenin Feryadı Spikeri de Ağlattı: "Kim Verecek Bunun Hesabını?"

Batuhan
03.01.2018 - 18:01 Son Güncelleme: 04.01.2018 - 10:01

İstanbul Maltepe'de Ali Yardım (29), 2-4 yaşlarında 2 kızını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti. Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gelen Anne Dilek Yardım, 'Daha önce polislere şikayet ettim, silahla, bıçakla kapıya dayandı. Bir gece bile içeride tutmadılar onu. Çocukların hesabını kim verecek?' diyerek feryat etti.

Yaşanan bu acı olay sonrası annenin isyanı ise spiker Ece Üner'in canlı yayında gözyaşlarına hakim olamamasına neden oldu.

DHA'da yer alan habere göre, Olay, Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın bodrum katında dün saat 18.30’da meydana geldi. İddiaya göre anne Dilek Yardım, gün boyu babalarında kalan iki kızını almak için boşanma davaları süren eşinin evine geldi. Eve girdiğinde de Ali Yardım, kızları 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira’nın cansız bedenleriyle karşılaştı.

Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirilen miniklerin cenazelerini bekleyen anne Dilek Yardım'ın feryadı ise resmen yürekleri dağladı.

"Kaç defa şikayet ettim."

"Kim verecek o çocukların hesabını? Bir kişi çıksın desin ki bana ben vereceğim."

"Kim verecek o çocukların hesabını? Bir kişi çıksın desin ki bana ben vereceğim."

Anne Dilek Yardım ayrıca, 'Şimdi herkes duysun beni, sahip çıkmasınlar kimseye kadınlar böyle ağlasın. 2 tane çocuğum öldü, emziğim elimde kaldı. Birisi 3 birisi 2 yaşında sığınma evlerinde kaldım ama çocuklarımı koruyamadım. Büyük kızım çok kibardı. Küçük kızım çok tatlıydı, fırlamaydı biliyor musunuz? Şimdi yok, hiçbiri yok, ben tek başıma kaldım. Kim verecek o çocukların hesabını? Bir kişi çıksın desin ki bana ben vereceğim. Dünden beri yalvarıyorum bir kerecik çocuklarımı göremedim. Beni bu adamdan kurtarın, bu adam deli dedim” diye isyan etti.

Haberi sunan Habertürk spikeri Ece Üner ise gözyaşlarına boğuldu.

Yaşanan bu acı olay sosyal medyanın da gündeminde...

Onedio Gündem'i Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
449
285
78
11
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
delirium

Devletten başka suçlu yok gözümde. Hukuki düzenlemeler getirmeyen, cezaları arttırmayıp toplumun güvensiz ve korku içinde yaşamasını isteyen devlet vermeli b... Devamını Gör

ey

ağlamaktan bağırmaktan sesi kısılmış 2 can parçasını kaybetmiş sahipsiz çaresiz bir kadın... Rabbim sana cenneti müjdelesin be bacım. birlikte çalıştığım ark... Devamını Gör

fredmayjss

bunun hesabını vermesi gereken hükümettir .şimdi biri gelcek her boku akp ye atmayın dicek ulan gavat ülke öyle boktan bir hal aldı ki tek suç fetöcüler old... Devamını Gör