Görüş Bildir
Haberler
IE11 En İyi Pil Ömrünü Sunmaya Devam Ediyor!

IE11 En İyi Pil Ömrünü Sunmaya Devam Ediyor!

Onedio Medya
30.01.2014 - 16:49 Son Güncelleme: 30.01.2014 - 17:11

IE11 En İyi Pil Ömrünü Sunmaya Devam Ediyor!

Laptop'unuzun veya tabletinizin pili, bu tarayıcıyı kullanıyorsanız 2 saat daha fazla dayanabilir!

Internet Explorer dendiğinde geçmişten gelen tecrübelerle bazı kullanıcıların tüyleri ürperse de Microsoft'un tarayıcısının son sürümü, pil ömründe tüm rakiplerini geçmeye devam ediyor.

Microsoft'un kendi yaptığı araştırmalar, Internet Explorer'ın güç verimliliğini ortaya çıkarmıştı. 7tutorials tarafından yapılan yeni bir testin sonuçları, Internet Explorer'ın Windows'lu tablet ve laptop'larda en iyi pil ömrünü sunduğunu gösterdi. Pil ömrünü sınamak için Peacekeeper'ı kullanan teste katılan cihazlar arasında Toshiba Encore 8' tablet , Surface Pro 2 ve eski bir HP Pavilion laptop var. Her testte IE11, Firefox, Opera ve Chrome web tarayıcıları karşılaştırılmış.

Internet Explorer'ın dokunmatik sürümü Toshiba Encore'da 8 saat 52 dakika kullanıma izin vermiş. Tarayıcının masaüstü sürümü ise pili 7 saat 45 dakikada tüketmiş. Diğer üç web tarayıcısı, yaklaşık 6 saatlik kullanım süresi sunmuşlar.

Surface Pro 2'den alınan sonuçlar ise biraz farklı ve garip. IE'nin dokunmatik sürümü, masaüstü sürümünden 1 saat kısa dayanmış. 3 saat 46 dakika açık kalan dokunmatik sürüm, Firefox ve Opera'nın gerisinde kalmış. Encore ve Surface tabletlerin ikisinin de tam Windows 8'le çalışıyor olması, bu sonuçların kafa karıştırmasına neden oluyor. Sanırız Microsoft'un Surface Pro 2 firmware'inde hala gidermesi gereken bazı hatalar var.

CHİP

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/ie11-en-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın