Görüş Bildir
Haberler
İdris Bal: 'Ciddi Anlamda Tehdit Alıyorum'

İdris Bal: 'Ciddi Anlamda Tehdit Alıyorum'

yelda kahveci
10.02.2014 - 16:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

İdris Bal: Tehdit Alıyorum

Bağımsız Milletvekili İdris Bal, 'Tehdit alıyorum' dedi. Belindeki şişkinlik dikkat çeken Bal, 'Silah mı?' sorusuna 'Var ya da yok' diye yanıt verdi.

Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, tehditler aldığını ve koruma talebinde bulunduğunu açıkladı. Tabanca taşıdığını belirten Bal, 'Taşırım, güvenlikle ilgili sıkıntım var. Talebim oldu. Ciddi anlamda tehdit alıyorum. Güvenlik sorunum ortadan kalktığı zaman böyle bir ihtiyacım olmayacaktır. 3 gün önce en üst düzeyde seni vururuz malinde tehditler aldım. Sosyal medyada bunu yapıyorlar. İstifadan sonra ve sürecinde oldu bu tehditler.' dedi.

Bal, 'Benim ruhsatlı silahım var. Alma sebebim ciddi tehditler var. Milletvekilinin böyle bir hakkı var. Koruma talebim oldu. Süreç devam ediyor. Bir vekile bir şekilde tehditler, vurmadan, kırmadan bahsediyorlarsa herhalde bu söylemler kime yapılırsa yapılsın sıkıntı var demektir.' dedi.

BELİNDEKİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKTİ

İdris Bal’ın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında belinin sağ tarafındaki şişkinlik dikkat çekti. Gazetecilerin, ’belinizde tabanca mı var’ sorusuna ise, ’var yada yok’ dedi.

Milliyet

Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/idris-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0