Görüş Bildir
Haberler
İdeal Vücudu Konuşalım mı?

İdeal Vücudu Konuşalım mı?

Matilda
12.04.2017 - 14:03

İstiyorum istiyorum ortaya karışık bir model istiyorum

Savaş mı çıkacak ,referandum varmış,bomba atılmış.Üzüntüden artık depresyonu bir buçuk porsiyon olarak yiyormuşuz gibi geliyor. Bunun dışında yaz geliyor ya kıymetli popolarımızı eritmek için pilates topları üzerinden yuvarlanmadan önce acaba ideal vücut için seçeneklerim olsa neleri seçerdim diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Neden mi? Ben bir kadınım!Kafamın içinde yüzlerce düşünce var (var yani ne yapayım!)

Düğün sezonuna birkaç ay kala birkaç elbise bakma ve kimi online alışveriş sitelerinden  alınan (yine defolu o yüzden öyle ucuz) yazlık elbiselerime bakarken bilinen gerçeklik beyan oldu bu sefer. O nasıl bir göbek öyle töbe töbe. Hele o göğüslere silikon mu yaptırdın (gerçi kızlar pek bi beğeniyor ama ,maşallah diyelim)? Bir de Türk kızı genleri işte ,yarabbim o bacaklar nasıl öyle kalınlaşıyor.Ben kim tualet (böyle mi yazılıyor?) giymek kim? Acilen acilen ve acilen fit bir vücuda kavuşmam lazım. Tabi yedim kuşbaşıları,içtim hazır kahveleri ; üff çok kötü oldu bu. Kendimi biraz düzene sokma sırası geldi de geçiyor. Balık etli kadın candır diyenin ağzına kürekle vurayım. (resimler: http://www.bikotbitisort.com/

Sırayla şöyle bir şey istiyorum:

Kaynak: http://www.bikotbitisort.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Miley Cyrus göbeği

1) Miley Cyrus göbeği

Kendini uyuşturucuya verip g.tü başı dağıtmadan önce pilatesle düzleştirip hafif kaslı o süper görüntü.Efeniiim görseli budur (bi kot bi tişört den alınmıştır resimler orjinal uğraşamam.Zaten orada görüp görüp deliriyoruz ya neyse o da ayrı)

2) Arka sokaklar

2) Arka sokaklar

Kim ahretliği gibi çıkık ve Rihanna bacımızdaki gibi kalkık bir popo ( Popo düz değilse çok şükür yarabbiiim denilebilir)

3) Hermioneeee gel gönlüme otur

3) Hermioneeee gel gönlüme otur

Emma Watson da beni gıcık eden bir  sempatiklik var .Amaan yerim sempatikliğini bana onun kıvrımlı beli ile  ne kalın ve kaslı ne de çok sıska olan o biçimli bacakları lazım :) küçük hanım yoga yapıyormuş hem de lisanslı (peh peh)

4) Kapı gibi omuzlar

4) Kapı gibi omuzlar

Bir tutam da Venassa nın omuzlarından olsa hayır demem :) (Keşke ısmarlama olsa ya süper olmaz mıydı?)

5) Vee saygı duruşu Megan Fox'un üst takımları

5) Vee saygı duruşu Megan Fox'un üst takımları

Son olarak tabi ki ne çok büyük ne de çok küçük Megan Fox göğüsleri ( Resim bulayım derken kadının tüm resimlerine ağzım açık baktım.Ben kadınım ya; ben bakıyorsam yazık erkek milletine valla) .Yalnız hatunda da nasıl bir ten var öyle Allah bağışlasın gözüm yok tabi de (bal gibi var gözüm) o kenafirde olacağına bende olsa ya (zenginin malı züğürdün ağzına .... ) .Sigaradan galiba süzgeç gibi bizim cildimiz :((

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Yada GERÇEKÇİ olabiliriz!

BONUS: Yada GERÇEKÇİ olabiliriz!

Kendimizi olduğu gibi kabul edip sadece sağlıklı ve dinç olmak için spor yaparız.Bu da bir seçenek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın