Görüş Bildir
Haberler
İçmeden Ayılamıyorum Diyenler Buraya! Starbucks’ta Dijital Ödeme Dönemi Başlıyor

etiket İçmeden Ayılamıyorum Diyenler Buraya! Starbucks’ta Dijital Ödeme Dönemi Başlıyor

Ali Aydemir
22.07.2021 - 15:00

Pandemi sebebiyle bir yerlerde oturup bir şeyler içmek bile özlenen rutinlerimizden oldu. Yakın zamana kadar müşterilerini ağırlayamayan ve gel-al servisle çalışan Starbucks'tan bizleri heyecanlandıran, dijital bir hamle geldi.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göz yaşımız pıt 😪

Uzun zamandır arkadaşlarımızla bir yerlerde oturup hoş sohbetler yapmak bile pandeminin sosyal hayata etkisinin en büyük göstergelerinden. Starbucks ise kötü koşulların ve pandeminin dijitale etki edemediği fikrinden yola çıkmıştır ki dijitalleşme çalışmalarına uzun zaman önce başlamıştı. Şimdi ise bu dönüşümün ilk adımı başlıyor.

Coinlerle kahve alabilecek miyiz?

Tam olarak evet! Özel bir ortaklık sayesinde Starbucks mobil uygulaması, yakında kullanıcılarına yeni bir ödeme seçeneği sunacak. Bitcoin türev sağlayıcısının ana şirketi olan Intercontinental Exchange (ICE), kahve devinin 2018 yılının ağustos ayından bu yana kripto paralar ile ödeme uygulamalarını geliştirmek amaçlı çözümler aradığını belirtti.

Bakkt Başkanı Adam White, Starbucks ile yapılan yeni ödeme entegrasyonunu attığı tweet ile açıkladı;

Kripto para ile yapılan ödemelerin testi sınırlı sayıda olacak.

Uygulamanın test aşamasında olduğu belirtilirken müşterilerin yeni ödeme entegrasyonundan yararlanmak için platformun Erken Erişim Programı'na kaydolmaları gerekiyor. Yapılan açıklamaya göre Erken Erişim Programı'na kaydolan kullanıcılar test aşamasında olan yeni ödeme yöntemini görebilir. Yalnızca belirli kullanıcıların bu hizmetten yararlanabileceği vurgulanıyor.

Ekstra shotlı white chocalate mocha da bizi görecek mi?

srv.onedio.com

Yeni bir ortaklık sayesinde, dijital cüzdan üzerinden kahve için ödeme yapmak kolay hale geldi. Fakat Starbucks bu test uygulamasını yalnızca ABD’de kullanıma açtı, yani ülkemizde henüz kullanılabilir hale gelmedi. 😪

İçeriğin Devamı Aşağıda

Starbucks dijitale teşvik ediyor!

Starbucks, yeni girişimini kutlamak amacıyla sevenlerin bunu denemeleri için de tatlı bir teşvik veriyor. Starbucks’ta bu yeni ödeme seçeneğini kullananlar, yaklaşık iki hafta içerisinde otomatik olarak hesaplarında kullanabilecekleri 5 dolar değerinde bir e-Hediye alacaklar. 🎁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın