Görüş Bildir
Haberler
İcat Edildiğine Hem Sevindiğimiz Hem de Üzüldüğümüz Bir Ürün: NightCap

İcat Edildiğine Hem Sevindiğimiz Hem de Üzüldüğümüz Bir Ürün: NightCap

Bir yerlere içmeye giderken en büyük korkularımızdan biri içkimize ilaç katılması oluyor. Bu yöntemi kullanan kişiler, içkisine ilaç kattıkları insanları götürüp tecavüz edebiliyor. Bu endişe içerisindeyken ya içkimizi hiç yanımızdan ayırmamaya çalışıyoruz ya da hiçbir şey içmiyoruz.

Kaynak: 1 2

Buna dair acı bir örnek 2 yıl önce Ankara’da yaşanmıştı biliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ürünün mucidi Shirah Benarde 16 yaşında genç bir kız.

Ürünün mucidi Shirah Benarde 16 yaşında genç bir kız.
cdn.shopify.com

Arkadaşlarının üniversiteye gittiklerinde içkilerine ilaç katıldıkları korkunç olayları duyduktan sonra bununla alakalı bir rüya görüyor. Bu olaydan sonra kendisini ve arkadaşlarını koruyacak bir şey yapmak istiyor. Bu da NightCap oluyor tabi ki. Shirah bunu tasarlarken hem kendilerini koruyacak hem de kullanırken herhangi bir sıkıntı oluşturmayacak bir ürün tasarlamak istiyor. Bunu da evden bulduğu tokayla yapıyor.

Ona en büyük yardımı ağabeyi Michael sağlıyor.

Ona en büyük yardımı ağabeyi Michael sağlıyor.
cdn.shopify.com

Kendisi 21 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak durumu daha yakından gören bir göze sahip olduğundan kız kardeşinin fikrini destek çıkıyor ve ikili 6 ay boyunca NightCap’i bir fikirden gerçekliğe dönüştürüyorlar.

Nightcap'in kullanımı ise bu şekilde ⬇

Tokanın içine yerleştirilen lastikli örtüyü bardağınızın üzerine yerleştiriyorsunuz. Pipet için yapılmış delikten içkinizi içebiliyorsunuz.

Ve elbette ki başarılar geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Şubat 2021’de Shark Tank isimli bir programa katılan kardeşler, ürünlerini tanıtıyor ve olumlu bir geri dönüş alıyorlar. Ayrıca Fox Business Network ve USA Today gibi medya kuruluşları tarafından haberleri yapılıyorlar. Bunun yanı sıra birçok ödül kazanıyorlar.

NightCap birçok kadın tarafından da oldukça başarılı bulunuyor ve kullanılıyor da.

Sosyal medyada ve özellikle de Tiktok’ta viral olan bu ürüne gelen yorumlarsa şöyle:

“Bu dahice… bu noktada üzücü ama zekice.”

“Bu harika, herkes bundan bir tane almalı.”

“Böyle bir şey var olduğu için hem mutlu hem de kızgınım.”

Yorumlarda ürüne övgüler yağarken kadınların içkilerine uyuşturucu madde katılmasından korumak için böyle bir sorumluluğa sahip olmaları ve bunun getirdiği yükten de bahsedilmiş.

NightCap ismini anlamı da oldukça manidar

NightCap ismini anlamı da oldukça manidar
upload.wikimedia.org

Nighcap, yatmadan kısa bir süre önce alınan içkiye deniliyor. Bunu içmenin amacı insanı uykuya teşvik etmesi. Tabi buradaki NightCap ürünündeyse amaç ise sizi bu habersiz uykulardan korumak! Siz NightCap hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birbilenesor

Kullanışlı olabilir,ama içeceğin üzerine kapatmak,bence saçma,tüm gün saçınızda ve kir toz yağ ve ortam pisliklerini üzerine topluyor,sonrasında gerdirerek i... Devamını Gör

fb_zs

Tokanın içinden çıkıyor dikkat ederseniz dışarıya temas etmiyor