Görüş Bildir
Haberler
Ibrahimovic: "Yeni Takımım Büyük Sürpriz Olacak"

Ibrahimovic: "Yeni Takımım Büyük Sürpriz Olacak"

Enver K.
30.07.2015 - 14:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsveçli yıldız Ibrahimovic, yeni adresinin herkesi şaşırtacağını söyledi.

Transfer döneminin başından beri hakkında birçok spekülasyon yapılmasına rağmen PSG 'de kalan Zlatan Ibrahimovic , bir sonraki transferinin büyük bir sürpriz olacağını söyledi.

Hazırlıklarını ABD'de sürdüren Paris temsilcisinde, Chicago'da Manchester United ile oynanan özel maçın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan 34 yaşındaki futbolcu, 'PSG'de çok mutluyum. Bunu saha içinde görmüyor musunuz? 1 yıllık daha kontratım var. Bir sonraki transferim ise sürpriz olacak, hem de çok büyük bir sürpriz' dedi.

Fransız ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcü futbolcu, daha önce yaptığı açıklamalarda ABD Major Lig'de forma giymeye çok sıcak baktığını söylemişti.

2012 yazında AC Milan'dan 20 Milyon Euro bedelle PSG renklerine bağlanan Zlatan Ibrahimovic, Fransız kulübün tarihindeki en golcü isim olmak için gün sayıyor.

Başkent temsilcisinde 3 sezonunda 129 resmi maça çıkan ve 106 gol atıp 43 de asist yapan Ibrahimovic, 109 golü bulunan Portekizli unutulmaz forvet Pedro Miguel Pauleta'yı büyük bir mucize gerçekleşmezse geçip rekoru kıracak.

Kariyeri boyunca formasını giydiği her takımda lig şampiyonluğu yaşayan ve PSG'ye de damgasını vurarak inanılmaz bir istatistik tutturan İsveçli yıldız, 2012-2013 sezonunda 30 gol ve 2013-2014'te de 26 golle Fransa Ligue 1'i gol kralı olarak tamamlamıştı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın