Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses’i Dolandıran Müdüre Hapis İstemi: Hesabına Binlerce TL Aktarmış

İbrahim Tatlıses’i Dolandıran Müdüre Hapis İstemi: Hesabına Binlerce TL Aktarmış

Batuhan
10.01.2022 - 07:45

İbrahim Tatlıses’in şirketinde müdür olarak çalışan Fulya Akbay’ın şirket hesabından kiralık araç tahsis edip, eşini ve bebek bakıcısını şirkette çalışır göstererek haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre raporda, bir zamanlar ünlü türkücünün danışmanlığını da yapan Akbay'ın kendi hesabına para geçirdiği gibi, eşini şirkette çalışmış gibi gösterdiği ve şirket üzerinden kiralık araç tahsis ederek şirket kaynaklarını suistimal ettiği belirtildi.

Raporda, başka bir çalışan Özlem P.'nin üçüncü şahıslara ödeme yapılmış gibi kestiği makbuzlarla hesabına yaklaşık milyon 192 bin lira geçirdiği ve eşi Ayhan P.'yi 13 ay boyunca şirkette çalışmış gibi göstererek SSK işlemleriyle birlikte şirketi 45 bin lira zarara uğrattığı yer aldı.

Raporda ayrıca Özlem P.'nin şirket üzerinden kendisine kiralık araç tahsis ettiği ve bu araca şirket hesabından 28 bin lira ödediği anlatıldı.

Akbay'ın başka şahıslara ödeme yapmış gibi gösterip kestiği makbuzlarla hesabına 20 bin dolar geçirdiği aktarılan raporda, Akbay'ın bebeğin bakıcısı Emine Ö.'yü de şirkette 21 ay sigortalı gösterip 57 bin lira zarara uğrattığı ve şirket üzerinden kendisine tahsis ettiği kiralık araç için de 28 bin lira ödediği tespit edildi.

Suç duyurusunda bulundu

Suç duyurusunda bulundu

Hazırlanan raporun ardından Tatlıses suç duyurusunda bulundu. Dilekçede Özlem P. ve Fulya Akbay'ın resmi belgede sahtecilik suçu işlediğini, görevlerini kötüye kullandıklarını ve böylece şirketi dolandırdığını kaydedildi.

Akbay hakkında 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. 1 yıldan 7 yıla kadar hapis ve 3 bin güne kadar adlî para cezası istenen Akbay, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

"Kanını içsem ayran diye doymam"

"Kanını içsem ayran diye doymam"

Taraflar arasındaki soruşturma devam ederken, Akbay geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini belirterek şikâyetçi oldu.

Tatlıses'in kendisine Whatsapp üzerinden, 'Kahpeler, şerefsizler, şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam' diye mesaj attığını söyleyen Akbay'ın şikâyeti sonrası ünlü türkücü hakkında 'Hakaret, Tehdit' suçlarından dava açıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
12
6
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

İbo sen bu dünyada... Herkes ettiğini bulur sözünün tam karşılığısın...

SO_FAR_SO_GOOD

helali hoş olsun