Görüş Bildir
Haberler
İbra'ya Bir Haller Oldu!

İbra'ya Bir Haller Oldu!

Batuhan
02.04.2014 - 15:07

İbra'ya Bir Haller Oldu!

Paris Saint-Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Chelsea'nin turun 'kesin favorisi' olduğunu söyledi.

Parc des Princes Stadı'nda bugün oynacakları maç öncesinde basın toplantısında konuşan Ibrahimovic, 'Artık çeyrek finaldeyiz ve harika bir takıma karşı oynayacağız. Kaybedeceğimiz bir şey yok' dedi.

Chelsea'nin Avrupa kupalarında çok deneyimli bir takım olduğunu vurgulayan İsveçli golcü, 'Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni kazanmış büyük bir kulüple karşılaşacağız. Çok heyecanlı olacak. Chelsea turun kesin favorisi' değerlendirmesinde bulundu.

PSG'nin de geçen yıla oranla çok daha iyi bir performans sergilediğini belirten Zlatan Ibrahimovic, 'İki yıldır aynı kadroyla oynuyoruz ve artık çok daha iyi oynuyoruz. Sahada neler yapabileceğimizi daha iyi biliyoruz' şeklinde konuştu.

'İbra', kadroya yeni katılan oyuncuların bazılarının kısa sürede önemli sorumluluklar yüklendiğini kaydederek, 'Kolektif oynayınca daha iyiyiz. Geçen yıl takımda her şey yeniydi ve bireysel performanslar öne çıkıyordu ve artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz' ifadesini kullandı.

Futbol kariyerinin sonlarına geldiğini hatırlatan 32 yaşındaki golcü, 'Avrupa'da son durağım PSG. Kontrat sürem dolunca ya daha düşük bir seviyede lige gideceğim ya da emeklilik kararı alacağım. Bu nedenle PSG ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek benim için çok büyük bir şans' dedi.

Bu sezon PSG ile çıktığı 46 maçta 45 gol ve 17 asistlik bir performans sergileyen İsveçli golcünün kontrat süresi 2016'da doluyor.

Radyospor 

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17525...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın