Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Gülerce: 'Şike Operasyonu Aziz Yıldırım'ı Tasfiye Etme Meselesiydi'

Hüseyin Gülerce: 'Şike Operasyonu Aziz Yıldırım'ı Tasfiye Etme Meselesiydi'

Mustafa Boztepe
31.07.2016 - 23:53 Son Güncelleme: 01.08.2016 - 09:42

CNN Türk'te bir programa konuk olan gazeteci Hüseyin Gülerce, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cemaatin Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışması iddialarıyla ilgili de konuşan Gülerce, 'Spor camiasından Fethullah Gülen'e yakın birisi Aziz Yıldırım'ın, Fethullah Gülen aleyhinde söylediği sözleri Pensilvanya'ya yetiştirdi. Bütün sebep bu. Mesele Fenerbahçe meselesi değildi, Aziz Yıldırım'ı tasfiye etme meselesiydi.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen gazeteci ve yazar Hüseyin Gülerce, CNN Türk'te katıldığı bir programda 3 Temmuz şike davası ile ilgili konuştu.

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Gülerce, şike davası ile ilgili gelen soruyu da yanıtsız bırakmadı. Gülerce, şike davasının Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek için başlatıldığını söyledi.

İşte Gülerce'nin canlı yayındaki sözleri:

'Mesele Fenerbahçe meselesi değil. Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek. Spor dünyasından bir isim Fethullah Gülen'e Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki sözlerini yetiştirmiş. Yıldırım bir gün uçakta bu şahsa 'Senin Fethullah Gülen'in yanında ne işin var' şeklinde sözler etmiş. Bu şahıs Gülen'e bu sözleri aktarınca Fethullah Gülen de Aziz Yıldırım'a taktı. Neden Aziz Yıldırım'a taktı? Türkiye'nin en çok taraftarı olan kulübün başkanı bu zihniyetteyse kendisine zarar verebilir düşüncesiyle. Şike davası Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek içindi.'

İşte Gülerce'nin o sözleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
28
16
11
6
5
0