Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin GÜLERCE ''Aydın DOĞAN beş yazarı gönderseydi hala medya patronuydu''

Hüseyin GÜLERCE ''Aydın DOĞAN beş yazarı gönderseydi hala medya patronuydu''

Ersan Güney
17.07.2018 - 20:16

İtiraf gibi köşe yazısı.

Zaman gazetesi eski genel müdürü, şimdilerde Star gazetesinin köşe yazarı Hüseyin GÜLERCE'den itiraf gibi bir köşe yazısı geldi. Gülerce' nin bugünkü konusu Doğan medya grubunun satışıydı. Gülerce Aydın DOĞAN' ın dirilişi okuyamadığını iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Dirilişi okuyamadı''

''Erdoğan Türkiye’si; iki asırlık arayış, bocalama döneminden sonra öze dönüş, yerli ve milli değerlerle diriliş Türkiye’sidir.  Aydın Doğan, bu dirilişi okuyamadı. Yanlış tercih yaptığı, yanlış yerde durduğu için medyasını satmak zorunda kaldı.''

Vesayetçiler ve Fetö;

Bir yandan da yedi düvelle cephelerde savaş verdiğimiz bu süreçte, tarihî yükü taşıyacak omuz da devreye girdi; Cumhur ittifakı… Vesayetçiler bütün güçlerini Atlantik cephesinden alıyordu. Ama FETÖ desteğine rağmen başarılı olamadılar. Bu defa CIA destekli 15 Temmuz darbe girişimi devreye girdi.

Yeni Türkiye'yi Okuyamadı

Aydın Doğan, 15 Temmuz akşamı bir temsilcisinin jesti ile karar anını yakalamışken yine aklını çeldiler, gönlünü yeni Türkiye’ye açamadı. Yine tereddüt etti, vesayetten Yeni Türkiye’ye geçişi bir defa daha okuyamadı.

Gülerce ''Muhter bile olamaz'' manşetini hatırlatmayı ihmal etmedi.

Şimdi “gazeteciliğin evrensel kurallarına bağlı kaldım” diye mesaj yayınlıyor. Bugün Cumhurbaşkanı olan Erdoğan için Hürriyet’te atılan “Muhtar bile olamaz” manşeti, acaba hangi evrensel kuralın gereği?

Yazarlar Doğan'a hayatının yanlışını yaptırdı.

Su yatağını buluyorken, Erdoğan liderliğinde Türkiye kendine gelirken, Aydın Doğan’ın etrafını Erdoğan düşmanları ile doldurdular. Erdoğan kin ve nefreti ile yatıp kalkan yazarlar, yayın yönetmenleri ile Aydın Doğan’a hayatının yanlışını yaptırdılar. 

Aydın Doğan’ı, “Erdoğan’sız Türkiye” yalanına mahkûm ettiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Referandumda hayır için en öndeydi.

Aydın Doğan medyası yerel seçimlerde AK Parti’nin,  Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ın karşısında yer aldı. 7 Haziran seçimlerinde HDP’ye barajı aştırmak için CNN Türk’te Demirtaş’a saz çaldırıldı, mavi boncuk takıldı. 16 Nisan referandumunda ‘Hayır’ için Doğan medyası en öndeydi…

Erdoğan'ın yanında olsa satmayabilirdi.

Aydın Doğan, medyasını satmayabilirdi. Eğer milletin karşısında değil de milletin safında olsaydı, eğer medyasını Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a düşmanlık yapan adamlara teslim etmeseydi bunların hiçbiri başına gelmezdi

Büyük Türkiye'ye geçişte yanlış yerde durdu

Aydın Doğan’ı, Erdoğan’ın gidici olduğuna, vesayet rejiminin ve FETÖ’nün geri geleceğine ikna ettiler.  Aydın Doğan, vesayetten Büyük Türkiye’ye geçişte yanlış yerde durdu, medyasından oldu.

Beş yazar gönderseydi...

Eğer okuyabilseydi Aydın Doğan, medyasını satmak zorunda kalmayacaktı. En fazla 5 yazarı gönderseydi, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak devleti temsil ettiği gerçeğini iliklerine kadar kabul etseydi, yayın çizgisine sivil iradenin gösterdiği istikamet yön verseydi, Aydın Doğan hala medya patronuydu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın