Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Tutuklandı

İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Tutuklandı

ATKN
30.08.2016 - 12:33 Son Güncelleme: 03.09.2016 - 22:21

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında bir süre önce gözaltına alınan ve İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında olduğu 4 kişi tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İsmail Uçar'ın koordinesinde, FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Hüseyin Çapkın'ın da aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alınmıştı.

30 Ağustos'ta gözaltına alınan ve bugün mahkemeye sevk edilen Hüseyin Çapkın ile Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Mülkiye müfettişleri Yılmaz Kurt ve Gürkan Polat 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Hüseyin Çapkın'a kendi döneminde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki İstihbarat, Organize ve Terör Şubeleri gibi kritik birimlere yapılan atamaların sorulduğu, Çapkın'ın da atamaların kendisinin değil, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile yapıldığını söylediği öğrenildi. 

Çapkın ve beraberindekiler, Silivri Cezaevi'ne getirildi.

İstanbul eski valisi de aynı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı

İstanbul eski valisi de aynı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu da tutuklanmıştı.

Mutlu ile birlikte 7 merkez valisi, 1 vali yardımcısı ve 3 kaymakam da 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
37
21
9
8
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dex Dex

Hayret bir şey ya nasıl yapılanmışlar , her kurumun en üst mevkisinde bunlar var . Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize inanmasam biri kasıtlı ola... Devamını Gör

Ahmet Kafa

İşte Bu Yüzden Sen Burda İşsiz Bir Şekilde Oturuyosun ya zaten :)

Bu da mı "Emri veren" arkadaşı kandırmış?

Arda Ateş

yetmez ama evet.