Görüş Bildir
Haberler
Hürriyet ile Yolları Ayrılan İsmet Berkan: 'Neden Bilmiyorum, Cem Küçük'e Sorarsınız'

Hürriyet ile Yolları Ayrılan İsmet Berkan: 'Neden Bilmiyorum, Cem Küçük'e Sorarsınız'

Batuhan
25.11.2016 - 16:15

Hürriyet, köşe yazarı İsmet Berkan ile yollarını ayırdı. Kararı ilk olarak  Cem Küçük sosyal medya üzerinden duyurdu. Berkan iddiayı doğruladı ve ekledi: 'Evet Hürriyet’le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmet Berkan'ın Hürriyet'teki işine son verilmesini ilk olarak Cem Küçük, sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu. Küçük tweetinde 'Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın..' ifadelerini kullandı.

Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Berkan, iddiayı doğrulayarak, “Evet Hürriyet’le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik” dedi.

"Nedenini ben de bilmiyorum"

"Nedenini ben de bilmiyorum"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aydın Bey mi sizi gönderdi” sorusunu, “Sayın Aydın Doğan’la görüşmeyeli belki de en az üç yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum” diye yanıtlayan Berkan, neden işten atıldığını bilmediğini de söyledi.

"Detayları da Cem Küçük’e sorarsınız"

"Detayları da Cem Küçük’e sorarsınız"

“Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı söz konusu oldu” sorusuna da Berkan şu yanıtı verdi: “Bunu ben de bilmiyorum. Detayları da Cem Küçük’e sorarsınız. Madem her şeyi biliyor. Her şey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet’i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
15
7
5
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
liberal demokrat

kabataşçı meslekten atılmalı , halkı kin ve düşmanığa teşvikten yargılanmalı.

Narki

İsmet Berkan'ı üstü çıplak deri giysili yüzlerce adam Hürriyet'ten atmış demek hmm..

Pasif Kullanıcı

bunu da gördün mü ismet ?