Görüş Bildir
Haberler
Türkiyemspor Denetim Kurulu Belirlendi

Türkiyemspor Denetim Kurulu Belirlendi

Förderverein Türkiyemspor
26.02.2013 - 19:34 Son Güncelleme: 26.02.2013 - 19:55

Türkiyemspor'u kurtarmak için göreve geldiler

Biriken borçları nedeniyle kayyuma devredilen Türkiyemspor, olağanüstü genel kurulu toplayarak yeni yönetimini seçti.

Kulüp lokalinde yapılan genel kurulda üç gündem maddesiyle toplanan genel kurulda ilk olarak kulübün mali raporu hakkında bilgi verildi. Türkiyemspor'un bir milyon Euro'ya yakın borcu bulunduğu, kasasında da 20 bin Euro'su olduğu açıklandı.

Kayyum'un Türkiyemspor alacakları ile masaya oturup uzlaşabilmesi için kulübün kasasında 50 bin Euro olması gerektiği belirlendi. İkinci gündem maddesi olarak daha önce istifa eden eski denetleme kurulunun istifası görüşülüp oylandı. Oybirliği ile eski yönetimin istifası kabul edildi. Genel kurulda üçüncü gündem maddesi olarak da yeni denetleme kurulunun seçimi görüşüldü.

Yapılan tartışmalardan ve varılan uzlaşma sonunda Berlin Eyalet Meclis milletvekilleri Robert Schaddach, Özcan Mutlu ve Kurt Wansner ile Remzi Kaplan, Süreyya İnal, Nare Yeşilyurt Karakurt, Mehmet Matur, Mehmet Zağlı, Beklan Coşkun ve Jörg Steinert seçildi. Denetleme Kurulu, kulüp başkanı ve iki üyeyi önümüzdeki günlerde yapacakları toplantı sonunda açıklayacak.

Kaynak: http://www.hurriyet.de/haberler/spor/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiyemspor Denetim Kurulu Belirlendi

Berlin Türkiyemspor'un genel kurulunda Robert Schaddach'in (Eyalet Vekilli) başkan olarak seçildiğini Denetim kurulu belirlendi

Türkiyemspor Denetim kurulu belirlendi

Berlin Türkiyemspor'un genel kurulunda Robert Schaddach'in (Eyalet Vekilli) başkan olarak seçildiğini Denetim kurulu belirlendi.Oybirliğiyle siyasetçiler, Özcan Mutlu ve Kurt Wansner'in yanında işkadınları ve işadamları ve sivil toplum temsilcileri Denetim kurulunda yer alıyor.

Denetim Kurulun seçimi bir form hatasından dolayı Berlin-Charlottenburg Yerel Mahkemesince Nisan 2012 yapılan seçim onaylanmayınca gerekli oldu. Bundan dolayı Türkiyemspor'un genel kurul seçimi tekrar

toplandı ve oybirliği ile Denetim Kurulu seçildi.

Denetim Kurulu Başkanlığına Robert Schaddach seçildi: Ayrıca Berlin Eyalet Parlamentosundan iki tanımış siyasetçi daha seçildi: Özcan Mutlu ve Kurt Wansner. Berlin Türk-Alman iş dünyasında Nare Yeşilyurt-Karakurt, Süreyya İnal, Remzi Kaplan ve Beklan Coşkun tarafından temsil edilecek. Sivil toplumun temsilcisiler olarak Mehmet Matur (Berlin Futbol Federasyon Uyum Sorumlusu), Jörg Steinert (LSVD'nin Genel Müdürü) ve Mehmet Zağlı (Gazeteci) seçildi.

Denetim Kurulunda seçimden önce çok sayıda aday var olduğundan dolayı Friedrichshain-Kreuzberg Eski Belediye Başkanı Cornelia Reinauer ve Yönetmen Neco Çelik tekrar aday olmayınca koltuklarını devrettiler. Türkiyemspor son aylarda gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür eder ve başarılarının devam etmesini diler.

Robert Schaddach seçimden sonra Denetim Kuruluna gösterdikleri güvenden mutlu olduğunu söyledi ve ekledi: 'Türkiyemspor son aylarda daha çekici bir hale geldi. Türkiyemspor Kuruluna katılımın ve Denetim Kuruluna yüksek sayıda adayın bulunması bunun bir kanıtıdır. Biz şu an sakin bir şekilde Yönetim Kurulu adaylarını denetleyeceğiz, ondan sonra yönetim Kurulu Başkan‘ını atayacağız. O ise kendi ekibini kurması için görevlendirilecek. Tabii ki iflas süreci içinde olan kulübümüzü kurtarmak için hepimiz bağış toplamaya devam etmesi gerekiyor.'

ha-ber.com

Kaynak: http://ha-ber.net/index.php?option=co...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0