Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar'dan MHP Genel Sekreteri'ne Sert Yanıt

Hülya Avşar'dan MHP Genel Sekreteri'ne Sert Yanıt

Onedio Medya
04.03.2015 - 19:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hülya Avşar'ın 'Veda mektubu-Ankara Yazı' filminde, 1980 yılında idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini canlandıracak olmasına MHP’den tepki geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hülya Avşar için 'Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tip' dedi. Hülya Avşar'dan Ataman’ın sözlerine jet yanıt geldi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, oyuncu Hülya Avşar'ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacak olmasına 'Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz' sözleriyle tepki göstermişti. Hülya Avşar, Büyükataman’a “Sana ne lan… Bekliyorum sete hem de arkama sizin gibi parti gücünü almadan ,tek bir kadın olarak” sözleriyle tepki gösterdi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Hülya Avşar’ın açıklaması söyle:

“Velev ki bir partiye destek veriyorum.

Velev ki Ello kızı Malakanım.

Velev ki Hülya Avşarım.

Velev ki Beşiktaşlıyım.

Velev ki Kürdüm

Velev ki Türküm

Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da bana ne. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, sizde gelin engelleyin.

32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Şunu bilin ki Hülya Avşar kısacası sanat ve sanatçı partiler üstüdür. Haddinizi bilin.

Hele ki anneliğime laf söylerseniz, tek başıma bir kadın olarak sizinle baş ederim. Bekliyorum sete hem de arkama sizin gibi parti gücünü almadan, tek bir kadın olarak.”

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/hulya-avsarda...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ataletmomenti

Öncelikle sormamız gereken sorular şunlar; 1-Hülya Avşar kimdir? 2-Mesleği nedir? 3-Topluma ve ülkeye ne kazandırmıştır, faydası var mıdır? 4-Neden sürek... Devamını Gör

uranicus

hülya avşar ister beğenin ister beğenmeyin 30 seneden fazla sinemaya hizmet vermiş bir insan.bence bunedenle fikirlerini söyleyebilir.mhp li nin yaptığı dang... Devamını Gör

kartacali

terbiyesi olan kısmını anlatsana hülya hanımın merak ettim

Deli Cevat

Kürt düşmanı faşist ırkçı tecavüzcü gaspçı satırcı sallamacı mhp...

missis Simpson

senin bu yaptığın ne peki