Görüş Bildir
Haberler
Hulusi Akar'ın Aracına Gülen'in Fotoğrafını Koyup Yumrukladı!

Hulusi Akar'ın Aracına Gülen'in Fotoğrafını Koyup Yumrukladı!

Onedio Medya
08.08.2016 - 23:45

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaretten ayrılırken makam aracına yaklaşan bir kişi Fetullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu bir dergiyi makam aracının üzerine koyarak yumrukladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanı Akar, darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etti.

Kuvvet komutanları da Akar'ın yanındaydı

Kuvvet komutanları da Akar'ın yanındaydı

Akar'a ziyarette, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler eşlik etti. 

Yaklaşık yarım saat süren basına kapalı ziyaretin ardından Orgeneral Akar, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Gülen'in fotoğrafını aracın üstüne koyarak yumrukladı

Gülen'in fotoğrafını aracın üstüne koyarak yumrukladı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir gazetecinin, 'Kahramanın evini ziyaret ettiniz, bir değerlendirme yapar mısınız?' sorusu üzerine Akar, 'Başımız sağolsun, milletimizin başı sağolsun.' dedi. Akar'ın, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları eşliğinde makam aracına bindiği sırada bir vatandaş, Fetullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu bir dergiyi makam aracının üzerine koyarak yumrukladı.

Çevredeki vatandaşların da destek verdiği kişiyi Akar ve korumaları sakinleştirdi.

Onedio Gündem'i Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
64
56
25
15
14
11