Görüş Bildir
Haberler
Hugo Almeida Şartlı Sözleşme Peşinde mi?

Hugo Almeida Şartlı Sözleşme Peşinde mi?

Fatih
12.03.2014 - 21:11

Hugo Almeida Şartlı Sözleşme Peşinde mi?

Başkan Fikret Orman'ın her fırsatta Almeida ile sözleşme yenilemek istiyoruz açıklamalarına karşın Portekizli futbolcu şuana kadar imza için yeşil ışık yakmadı.

Hugo Almeida'nın sözleşme imzalamamasında ki en büyük etkenin, Brezilya 2014 Dünya Kupası olduğu öğrenildi.

Dünya Kupasında G Grubunda; Portekiz,Almanya, ABD ve Gana ile aynı grupta mücadele edecek olan Portekizli oyuncunun, ülke milli takımının bu guruptan çıkma şansının yüksek olduğu ve kendini göstermesi durumunda dünya çapında bir kulübe transfer olmak için Beşiktaş ile sözleşme yenilemek istemediği Portekiz basınında konuşuluyor.

Beşiktaş Kulübü'de Almeida'ya bir an önce sözleşme imzalatarak futbolcunun başka bir takıma gidebilme durumuna karşın önlem almak istiyor.

Siyah beyazlılar,Portekizli golcüyü bırakmak istememesine rağmen sözleşme imzalatarak başka bir takıma transfer olacaksa en azından para kazandırarak gitmesi beklentisi var. Bu yüzden Almeida, şartlı sözleşme imzalayabilir veya sözleşme yenilemeyi Brezilya 2014 sonrasına bırakabilir yada Almeida sözleşme yenilemeyerek kontratının süresi dolunca bedelsiz Beşiktaş'tan ayrılır.

üç planı da göz önüne alarak görüşmeleri sürdüren Beşiktaş yönetiminin, Almeida'yı ikna etme çabası sürüyor.

Portekizli golcü, sözleşme yenilese bile 'Avrupa'da büyük bir kulüpten teklif gelmesi durumunda giderim' maddesi koydurmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi de şimdilik bu özel maddeye sıcak bakmıyor. Siyah beyazlılar, taraftarın çok sevdiği Portekizli golcüyü kadroda tutarak yeni sezonda, yeni statta çok iyi bir kadro kurmak niyetinde. Eldeki iyi oyuncuları da tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi Almeida'nın gitmesi durumunda da alternatif arayışları sürüyor. Menajerlerin kapısını aşırdığı siyah beyazlı kulübe, her gün başka bir ismi öneriyorlar. Başkan Fikret Orman ise Almeida'yı kadroda tutma konusunda ısrarlı.

MARATON.COM.TR / ÖZEL HABER

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın